Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Rustykalnie, naturalnie u Siberii

Rustykalnie, naturalnie u Siberii 2024/11/18 19:07 #332511

• janka.p
  • janka.p Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 4998
markita napisał:
Takiej suszy w listopadzie to ja nie pamiętam :dry:

no kurcze, a ja w pogodowym napisałam, co myślę o dzisiejszej pogodzie. Sucho miałam na początku września, potem już było nieustająco bardzo mokro (w dolnej części ogrodu) i wystarczająco mokro (w tej górnej). Wpadłam na dwa dni, posadzić róże, bo w piątek dostałam paczkę z rozarium hu_rra i zamiast zrobić to lekko, łatwo i przyjemnie;), będę jutro znowu kopać się z ciężką gliną:(. Bierzcie, dziewczyny, cały ten deszcz!
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Rustykalnie, naturalnie u Siberii 2024/11/18 19:18 #332513

• Danusia
  • Danusia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 22620
Iwonka ja mam to szczęście że u nas do tej pory były może ze 4 dni pochmurne a tak to piekne słonko więc cały czas działałam w ogródku ,między innymi goniłam właśnie z konewką bo u nas też sucho i po posadzeniu wszystkich cebulowych myślałam że mi dłoń odpadnie od robienie dziurek w glinie rotfl rotfl tak że nie wiadomo czasem co lepsze wink-3 wink-3
Danusia

Człowiek jest kowalem swego losu.Może dlatego znajdujemy się tak często miedzy młotem a kowadłem. HORACY
Moje małe szczęścia i porażki
WIZYTÓWKA

--=reklama=--

Rustykalnie, naturalnie u Siberii 2024/11/18 23:08 #332534

• markita
  • markita Avatar
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 8344
Janko czytałam, co napisałaś w pogodowym i pomyślałam, że grzeszysz 2smiech . W taka suszę psioczyć na deszcz rotfl . I tu wracamy do punktu wyjścia, czyli naszej gleby, Ty masz glinę, ja popiołek, jak napisała Siberka ;)
Za tę wiadomość podziękował(a): janka.p
Moderatorzy: Efkaraj
Czas generowania strony: 0.156 s.