Dziękuję Wam bardzo za ciepłe przyjęcie
Witam Cię
Agnieszko i dziękuję za przecięcie wstęgi, jako Pierwsza Odwiedzająca
Dokładnie o tym samym pomyślałam, wpisując tytuł- że za chwilę będzie chyba nieaktualny.
Monarda cieszy bardzo- fiolet dla mnie wystarczający i jestem z niej ogromnie zadowolona.. No-prawie..żeby jeszcze tak liści dołem nie gubiła. Muszę wymyślić, co dać jej w nogi, bo bezwstydnie kolanami świeci
Poll, witam Cię serdecznie i dziękuję za odwiedziny, chociaż wiem, że niewiele bliskich sercu roślin u mnie znajdziesz
..a dokładnie jedną
Moniśka.. faktycznie zmyłka
Wolny dzień dziś mam..
W ostatnim czasie czułam się koszmarnie fizycznie, sił starczało jedynie na dociągnięcie się do pracy, humoru i chęci kompletnie brakowało.. Od wczoraj mi sie poprawiło, dziś troszkę się zadoniczkowałam..i od razu wena wróciła
W ZP nie szalałam zbytnio, ale oto dla Ciebie przegląd moich zakupów..
Dokupiłam 2 sadzonki dzwonka Kent Bell bo jedna kupiona na próbę pięknie kwitnie i długo.
skusiłam sie na kolejnego- Samanthę, 3 sadzonki (nie wiem jeszcze, gdzie posadzę, ale musiałam go mieć
)
uzupełniłam też stan posiadania jeżówek o kolejne dwie odmiany
Mozzarellę
i DIxi Bellę
Moje obecne jeżówki częsciowo już kwitną, a częściowo jeszcze nie. Muszę więc uzupełnić te miejsca, gdzie się odmiany ociągają- tak robiłam zakupy. Pojechałam po "białe i różowe" i patrzyłam tylko na te doniczki, gdzie już kwiaty były w pełni otwarte.
Dokupiłam też kolejną tawułkę do już rosnących, a że nie byłam pewna posiadanej odmiany..to Dorcia wpadła na genialny pomysł! W wątku na Oazie wyszukałyśmy zdjęcia i porównywałyśmy z dostępnymi sadzonkami
Planowałam też kupić trzcinnika, ale niestety sadzonki dopiero się robią, więc tu klops.
Widok na rabatę frontową.. Nooo, chcesz mi powiedzieć, że pamperso-wigwam się nie podobał
Opuchlaki na razie chyba nie szaleją- w każdym razie obserwuję tegoroczne rodkowe przyrosty i nie widzę śladów żerowania.
Co do ławeczki, niestety nie pomogę. Bedę pewno coś kombinować za rok..i nie wykluczam, że kupie sobie zapewne w LM same metalowe boki, deseczki u stolarza i sama coś sklecę
Martuś.. pracownik w ZP się śmiał, że zdjęcia to jeszcze możemy wysłać telefonem, ale jak zamierzamy przekazać zapach
Ogromnie się cieszę, że zaglądasz
Dorciu- i ja dziękuję bardzo za kolejne przemiłe spotkanie
Super było znowu pobuszować razem wśród doniczek!
Za odwiedziny też dziekuję..cieszę się, że wreszcie dookoła rabat mogłam Cie oprowadzić, zwracając uwagę na to, co mnie cieszy, a nie tylko chodząc i marudząc
Czy zauważyłaś, że każde nasze spotkanie kończy się deszczem
Wszystko fajnie, ale ja chciałam jeszcze wieczorem skosić
Trawnik i mnie wreszcie cieszy. No szok
Dziekuję za rewelacyjnie spędzony dzień
Tego mi było trzeba- lepsze samopoczucie, ogromna ilośc chichotu, wspólne zakupy, piękna pogoda.. Czuję się, jak po pobycie w spa
Widzisz, sama sobie rzuciłam wyzwanie
żebyś Ty widziała minę P.. Najpierw zaczęłam rozstawiać doniczki, śmiejąc się z naszego pożegnania.. ale uznałam, że to w sumie całkiem zabawne będzie. Wpadłam do domu, P próbował coś mówić, ale ucięłam "daj mi 15min bo czasu nie mam"..i voila-jestem
Dzieki za naładowanie bateryjek
Ławeczkę i ja tam widziałam od pewnego czasu..ale sama rozumiesz, że się wahałam.. Teraz jednak nie widzę, nomen omen..przeszkód
Dzięki za słówko nt bukszpana..wiesz, że to Ty dodałaś mi odwagi!
Witam CIę
Marku serdecznie i zawsze zapraszam:)
Miny a'la Cyguś już niedługo będą dwie
ROmciu
Oj będzie się działo
Cyguś jest wulkanem energii, biega i bardzo zaczepia nas, żebyśmy się z nim bawili. Ostatnio ulubiona zabawa, to ganianie sie po ogródku na pełnym biegu.. Dopiero będzie ubaw, jak pojawi sie kolega dorównujący szybkością
Majeczko- Witam Cię serdecznie!
Kumpel nowy miał byc wczoraj..ale trochę się skomplikowały sprawy i pojawi się zapewne dopiero za 2 tyg..mam nadzieję!
Nie mogę się doczekać- co nie zmienia faktu, że troche obaw też mam..
Dorotko, cieszę się ogromnie, że i Ty jesteś
Niestety plany się pozmieniały i kumpel-mam nadzieję- dojedzie w późniejszym terminie.
Gdyby nowy kumpel już był, to na pewno bym tu już o tym klepała- w to chyba nie wątpisz
Inuś, jakże się cieszę, że jesteś
Jeszcze mi tu kogoś brakuje na liście obecności.. Gdzie jest
Główna Agitatorka otwierania mojego wątku, która miała świecić przykładem.. czekałam..czekałam na ten dobry przykład..a na razie świeci nieobecnością