Edytko bardzo dziękuję za życzenia
Betinko ,na wystawę oczywiście się szykuję .Jestem na niej od niepamiętnych czasów .Dzięki
Majeczko ,dzięki
Mam trzy córki (jak w bajce ) i każda z nich inaczej widzi ogród i fotki się różnią od siebie nie do poznania
Miłko ,floksy są tak ładne ,że nie da się zrobić brzydkiej fotki
Dagmarko ,dziękuje za piękne życzenia .Co do cięcia róż przez sąsiada ,to przyznam że nie mam pojęcia po co on te róże ciągle tnie
tego nie trzeba robić .A może on ma po prostu nowy sekator ?
Nelciu ,ja się sama zastanawiam nad tym ,że wciąż te rośliny wciskam bez końca .I prawie zawsze myślę ,że to już ostatnia i że na bank nic nie wlezie .Aż do następnych zakupów
za życzenia dziękuję
Aneczko ,no faktycznie .Długo nie zaglądałaś ,ale jesteś i się cieszę
moja nowa rabata już obsadzona i w dodatku musiałam dokupić jeszcze jedną choinę .W związku z tym musialam pojechać do szkólki w celu jej zakupu .Oczywiście kupiłam ją ,oraz trzy cudne szałwie oraz krzewuszkę Monet .Wprawdzie jedną już mam od lat ,ale inne rośliny trochę na nią wlazły i mało ja widać ,a to ślicznotka przecież jest
Żanetko ,córcia oczywiście potrzebuje trochę mojego czasu ,bo rzadko się widujemy ,jako że ona mieszka we Włoszech od lat .Trochę mnie teraz mniej ,ale jednak zaglądam i wszystkie ważne wieści znam
Za nowościami się oczywiście rozglądam ,ale póki co nic mi w oko nowego nie wpadło .A Ty wypatrzyłaś coś ? hortusię oczywiście ukorzenię ,to żaden kłopot