Jureczku ,dziękuje dobry człowieku
Floksy zawsze ładnie wyglądają ,tylko nie te z mączniakiem .Ja już drugi rok się z nim borykam i widzę ,że jednak bez wiosennego oprysku się nie obędzie .Na początek spróbuje miedzianem ,bo najmniej inwazyjny .Zawsze pryskam nim swoją brzoskwinkę ,więc pojadę również po floksach
Nelciu i Jureczku ,floksy oczywiście przycinać .Jak najbardziej ! pięknie powtarzają kwitnienie i kwitną do mrozów praktycznie .Przycinam zawsze
Aga to ładne ,o które pytasz to jest gaura Lindhelmera .Mam ja pierwszy sezon i zastanawiam się co będzie dalej .Jak dla mnie to może nawet nie kwitnąć ,bo ma śliczne liście
Miłeczko ,żałobnik ciężki do upolowania ,ale to przepiękny motyl ! co do rdestu to przypominaj .Ja ogólnie pamiętam ,ale ostatnio tyle się dzieje ,że moje trybiki mogą nie trybić
Majeczko sadźca mogę Ci wysłać teraz ,oczywiście jak się trochę ochłodzi .Obetnę mu natkę ,to się ładnie rozkrzewi ,bo rośnie jak burza .Miejsca mu nie żałuj .Co do lilii , to ciapaty kwiat jest wynikiem wirusa cebulki .Ja też mam kilka takich i powiem ,że nawet mi się podobają
Ineczko ,no po prostu nie wiem ,jak mam Cię pocieszyć ,bo to co przed Tobą ,to jest przykre bardzo .Mnie po moim kocicy do tej pory trzyma smutek
Teraz ja Cię przytulam ,wprawdzie wirtualnie ,ale z całego serca