Żanetko!
Ewka! Nie gadaj! A ten ogródeczek zgrabny, to kto zrobił? Ja jestem zdania, że talent to jedno, a chęć robienia czegoś to drugie. Dopóki nie spróbujesz np malować, tańczyć, śpiewać itp, to nie dowiesz się, czy masz talent. Można też mieć zdolności, ale ich nie lubić, znam takie przypadki...
Majeczko! Super! Wszystko to jest cudowna historią. Mam w domu kilka obrazków, rysunków, fotografii wykonanych przez krewnych mojego Macieja. Bardzo je lubię i szanuję. To cenne pamiątki. Może nie wszystkie są arcydziełami, ale w zasadzie są - bo są nam bliskie.
A malunki maja kolorki, ale zdjęcia robione komórką w sztucznym świetle więc takie niespecjalne.
Efka! Dziękuję!
Nie wszystkie obrazki wyszły jak chciałam, ale jak już Wam pokazałam, to znaczy, że jakoś wyszły. U mnie po wyrżnięciu pęcherznicy i ligustru berberysy też spełniają rolę schronienia dla ptaszorków.
Halszka! Dzięki, że napisałaś o pazurkach. Stwierdziłam, że muszę poćwiczyć i chyba zrobię wprawki i szkice samych stópek, bo strasznie mnie to męczy. Dzioby też. Zauważyłam, ze to nie tylko mój problem. Oglądam w necie akwarele ptaków, żeby obserwować, jak ludzie to malują i widzę, że są ludzie, co ... w ogóle nie malują pazurków, albo nóżki w trawie chowają
A wiesz, że nigdy nie wąchałam kwitów berberysa?
nie mam nadal nowych zdjęć.
Zapodam inne ujęcia tego co już było. Sorry!