Gości a gości !!!
Serdecznie witam wszystkich i każdego z osobna
Pawle, mój pierwszy gościu...
![:przytulam :przytulam](/media/kunena/emoticons/przytul2.gif)
masz świętą rację, ogród czy ogródek, nieważne... natomiast reset, który ze sobą niesie jest niesamowity... uspokaja mnie ta moja zieloność i uszczęśliwia na maxa... choć mój kręgosłup już niekoniecznie...
![:P :P](/media/kunena/emoticons/tongue.png)
a i czasem też wkurza, ale o tym przy innej okazji
Nelu... moja dopingatorko...
![:przytulam :przytulam](/media/kunena/emoticons/przytul2.gif)
jest takie słowo, czy je właśnie wymyśliłam?
![:lol: :lol:](/media/kunena/emoticons/grin.png)
Bez Ciebie nie wiem, kiedy zdecydowałabym się na ten wątek, lecz Ty nic nie mówiłaś...
![gwizdac gwizdac](/media/kunena/emoticons/2gwizd.gif)
i oto jest
Haniu... niemal usłyszałam Marsz Mendelsona...
![;) ;)](/media/kunena/emoticons/wink.png)
nowa forumowa droga życia, powiadasz... ja tylko kliknęłam a tu się okazuje, że... się zaobrączkowałam
Ewuś... Ty popatrzysz u mnie, ja u Ciebie powzdycham...
![:kocham :kocham](/media/kunena/emoticons/hearts.gif)
bo jednak ten mój metraż skromny i nie pomieści tyle, ile by serce chciało... acz człowiek winien wzorować się na najlepszych a nie ma lepszego wzoru od Ciebie, ot co... właśnie przeczytałam, że się zasadzasz na kolejne 2 azalie (jakie?)... jesteś niesamowita!
Miłko... planowanie mojego wątku mnie przerosło...
![B) B)](/media/kunena/emoticons/cool.png)
więc rzuciłam krótką piłkę... i dało się!
![hu_rra hu_rra](/media/kunena/emoticons/yahoo.gif)
Sezon rodkowy rozpoczęty, lecz mój ogródek nań kompletnie nieprzygotowany... jak zwykle...
![polewkamax polewkamax](/media/kunena/emoticons/2smiejsie.gif)
zamiast siąść i podziwiać, to ja znów będę odmieniać słowo 'kopać' na wszelkie sposoby... chyba w którymś z moich poprzednich wcieleń musiałam być kretem... nie inaczej
Efciu... rozumie się, że wielkość nie jest ważna... no może trochę...
![2smiech 2smiech](/media/kunena/emoticons/2smiech.gif)
ale nie najważniejsza
Martuś... godzina nie mogła być inna...
zresztą po tym jak przychodzi do mnie dziecię o 1.28 i pyta, czy może sobie zmienić audiobooka na drugą część Pippi, bo senna nie jest... ja się pytam: kiedy jest ten czas, gdy mogę wreszcie pobyć sama ze sobą? To raz a po wtóre: po kim te dzieci takie nieśpiące?
![polewkamax polewkamax](/media/kunena/emoticons/2smiejsie.gif)
Tyle dygresji... Twoja obecność jest tu nieodzowna, w końcu ktoś musi doglądać moje całe 2 róże
Tomku... a jakaż przyczyna tego zdenerwowania? Gdyby to kolega dał dobry przykład, to może wnet poszłabym w jego ślady...
![;) ;)](/media/kunena/emoticons/wink.png)
a tak to nie ma gdzie podziwiać, tylko trzeba skakać od paproty do paproty... co też i czynię w niemym zachwycie, bo przecież nie będę pisać w wątkach merytorycznych: Cudownie! Przepięknie! A to zestawienie boskie! A to, to i tamto proszę teleportować do mojego ogródka
Poll... gdy się mentalnie przygotowywałam do założenia wątku... lat temu 2 czy 3...
![gwizdac gwizdac](/media/kunena/emoticons/2gwizd.gif)
jeszcze tam... wymyśliłam, że mój wątek to będzie 'Cienisty zakątek'...tak sympatycznie i z uwagą, że cień, choć nie do końca i że nawet nie ogródek, tylko właśnie ogrodowy zakątek
![:) :)](/media/kunena/emoticons/smile.png)
W ubiegłym roku jednak po mojej zachodniej stronie wyrósł sobie na 3 piętra blok...
![:angry: :angry:](/media/kunena/emoticons/angry.png)
i zabrał całe bezpośrednie słońce, jakie miałam... te 2-3 h mocno popołudniowych promyków...ech... stąd tytuł mojego wątku... nic że wciąż istniejącego tylko w mej głowie...
już mi nie pasował. Zmieniłam i tak mój zakątek przeistoczył się w strefę cienia... dobrze, że nie mroku
Żaneto... bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin... widzę, że 'Buketta' przypadła Ci do gustu
Zostawiam kilka ubiegłorocznych kadrów [proszę o cierpliwość Chrome mi nawala, wkleję je pojedyńczo]
Majowe
Sierpniowe
Pażdziernikowe