Jak to dobrze, że nie założyłem wątku.Nie muszę sie bawić w fotografowanie,potem wrzucać tych wątek i opisywac.W dodatku nie jestem dobry w tej dziedzinie
No dobra.Ta patelnia dobrze Mi zrobiła.Dzisiaj jest taka sytuacja jako to mówi Marzenka.Po pólnocy zaczęła się burza.Jak się zaczęła to trwa nadal.Po prostu wlazła między te górki i nie może wyleżc.Co raz to wraca, mruczy grożnie i dostarcza nowych porcji wody czyli tego co tygrysy lubia najbardziej.W sumie to bardzo dobrze, bo na dzisiaj miałem zaplanowaną konewkową rekreację.Gorsza sprawa, że zepsuła Mi się kosiarka.W tej chwili mam na stanie dwie zepsute, a trawa złosliwie przyspieszyła swój wzrost.Ostatnio upał był taki, że w ogrodzie niewiele zrobiłem.Zebrałem plony z papierówki, na bieżąco wcinam swoje pomidorki.Chwasty szaleją.Niedługo urlop to może trochę nadrobię.
WiesiuMiejsce ciekawe, warte obejrzenia.Sama Pstrążna to ciekawa wioska.
BeatoTam akurat nie byliśmy.Co do chałup.To zarówno te w Sudetach jak i na Żuławach to solidna niemiecka robota.
Zastanawiam sie co to jest podciesnie.
InaTakie niezałozone wątki to sa najgorsze.Nie wiadomo czy to jest czy nima?Czytać to czy nie czytać?
Noclegi załatwione.Sąsiad ma stodołe z sianem.Jeszcze co prawda nic nie wie, ale.....
EwcioLubię tam zagladać.Mam nawet bilet miesięczny
W Błędnych byłem niedawno.Przecisnąłem się.Do Kudowy zapraszam.Chociaż Ty akurat w przeciwieństwie do innych zlotowiczów trochę złaziłaś tych terenów.
RozalkoPowiadasz, że mieszkasz w skansenie.Nie wierze.
Bardzo lubię sie kręcić po okolicy.Inna sprawa,że mam gdzie.
Właśnie w watku podróżniczym jest relacja z Mojego ostatniego wypadu.
O i
Nela do Mnie zawitała.Ja mam ten problem, ze Moja LP to typowa domatorka i muszę Ją na siłę wyciągać z domu.Dobrze,że Młode Mnie wspierają.W dodatku nie mam prawa jazdy
Ewo Puk ,puk a jak to sie robi.Ja mam wybrac Może to.
Wybaczcie, ale fotki z ogrodu będą trochę archiwalne.