Ile odwiedzin, a ja cały dzień tańczyłam między stolikami
zupełnie bezsensu... Zjadłam obiad i jestem
Cześć Semper, witam, jak to dlaczego ? Mam bo nie miałam się gdzie podziać i się Kasia ulitowała <3
Majka, no to nastał czas poznania, jakby co parę róż mam, mam nadzieję, że się nie będziesz nudziła
Beatko, mam nadzieję się nie przejeść ogrodowo, ja Twój też lubię i podziwiam. Pięknie tam nad Soliną !
Miłko,bonzai to nie moja zasługa, ale faktycznie urodziwie wygląda. Te staśmienia, ukryte teraz pod liśćmi, też bardzo ciekawe.
Edytka, serduszka jak najbardziej można sobie plagiatować
Praw autorskich nie wykupywałam
O domek trzeba pytać autorkę onego, naszą Kasię Kryzysową
Swietka, kompletnie nie wiem, ale teraz mam zastój w doniczkolandii, brakuje mi pomysły jak pouziemiać te drzewka, drzeweczka, pendulki, fastigiatki i krzaczki, rozglądam się a miejsca nie widać, wszędzie nawtykane te santabyliny
Dorotko, wiesz co, miłoby było, i to nawet bardzo <3 Cuda się zdarzają, przecież jestem
Paweł, obserwuj i się ucz jak nie należy sadzić
Po co Ci te byliny, nie idź tą drogą
Rdzwe piękne, uwielbiam <3
Nowinko miło mi być w tak znamienitym gronie, od razu i ja się znamienita robię
Co do upychania, to powoli nie mam konspektu co by tu jeszcze.. nic nie pada, wszystko rośnie, totalna masakra
Nelu, witaj
Zdjęcia będą, bo ja pstrykać lubię, taki tam ekshibicjonista ogrodniczy jestem
Pol Kotenieńku, chyba przyjadę i popowieszam w Jędrzejówce trochę, a mam ich jeszcze parę w zapasie! Będę zaklinać, i mruczeć, no! Z ropuchy to wiesz, czasem królewicz, więc nie narzekaj
Ewa, ale jak to jedno, mnie kobietę o dokonanie wyboru prosisz
Nie wiem jak sobie z tym poradzę
Zapraszam, porozglądaj się, a ja będę dumać, czy aby good pic mi wyszedł
Pani Bestia forumuje, a wątek ma? Bo nie sprawdzałam
Zastanawiam się czy ja jeszcze cokolwiek potrzebuję , no może chryzantem parę i nic poza tym
co za czasy nastały, szok
No to po kwiatuszku?