Nie no, miałam iść szybko spać, bo nie dość, że mnie godzinę dłużej w pracy norweskie i angielskie głodomory przytrzymały. To jeszcze muszę się bardzo szybko, mocno i treściwie wyspać do 6.00
Chyba mi się uda
Najwyżej będę jęczeć, jeszcze 5, 10 minut, albo choć pół godziny
Więcej Was matka nie miała? Sio! Jest tyle ładnych ogrodów
No dobra, dość kokietowania, umiem prawda?
Cieszę się, że Was widzę, żartowałam!
Mieciu, jak nas nie ma, to nie, ale jak już jesteśmy to ole!
Zdjęcia będą a jakże, klient nasz pannn <3
Halinko, mówisz i masz, wersja majówkowa bez czapki
Fajnie, u Ciebie kwieci, zaglądałam wczoraj w nocy, ale tak po cichu...
Marta, a bardzo chętnie, jeśli można
Mam nadzieję, że to nie jakieś takie po pas jak skandynawska :*
Aniu, milion lat, witaj
Rower jak drogowskaz, musi być! A serce mi się ostatnio multiplikuje, więc muszę je gdzieś polokować
Gieniu, dziękuję za pochwały
Całkiem możliwe, bo wszystkie moje irysy od 4 osób pochodzą. Te są z tych najstarszych, wiięc Ty lub Izabella
Magdalka, z tym poukładaniem to ja bym tak ekhm... bardziej jak u cyganki w tobołku najebutane
No, ale tyle chciałoby się mieć, co sezon coś innego męczy dręczy
Kasztanowiec, to tak sam z siebie, a pod liściami są przepiękne staśmione gałęzie, cudo! Monstroza mu na imię.
Ewa, już wyżej pisałam, wszystko się mi zmienia, a on jak zaklęty podpiera tą gruszę, mój znak rozpoznawczy
Od ziemniaków mnie siłą odciągnięto w Berlinie, a kurła 2 kilo widziałam teraz 6.99! Już prawie byłam bogata i znowu w życiu mi nie wyszło
Majko, pazur bo wielkość bucika chciałam pokazać, bardzo duże, dorodne po mnie
Jarałam się, bo pierwszy raz kwitły! Z tą niesamowitością to ja bym ostrożnie
Danusiu, no to może będziemy poznawać wspólnie nasze ogrody, nie widzę stopki z ogrodem? Serce pojemne to i pomieści zylion santabylinek
Jak ja je czasem wyklinam pod nosem, i te zabiegi przy nich, ale chęć posiadania level milion
Andzia, zapraszam, wpadaj, posiedź, ale czasami też wyrwij jakiegoś chwasta... tak wiesz po koleżeńsku
Poll Kotenieńku, młodość to stan umysłu i z tym się zgadzam! P.S. Lubię całuśnice
Maggie witaj, wpisy będą, skoro powiedziałam a ..
Żaneta, zapraszam serdecznie i zaglądaj do woli, jak się ciut obrobię, też polatam po Waszych ogrodach, amen
No to po kwiatuszku, albo i nie
Dobranoc, wisicie mi godzinę drogocennego snu, jest prawie 1.00