Nawiązując do wózeczka, który zaprezentował nam tutaj Markus... Ja w ogrodzie posiłkuje się tylko taczkami. Mam dwie - jedną tradycyjną, kanciastą, która jest bardzo masywna i choć ciężka, to spisuje się super! Przewożę nia wszystko - rosliny, korę, gruz, ziemię...
Druga taczka, 'marketowa', wykonana jest z o wiele bardziej miękkiej blachy. Każdy większy kamień zostawia na niej ślad. Do tego, ma koło gumowe lane a to zupełna porażka! Pod ciężarem, nawet niezbyt wielkim, guma się odkształca i ciężko cokolwiek przewieźć. Lekkie rzeczy, pół biedy, ale ja lekkie nosze w ręku, nie muszę do tego używać taczki.
No jasne nie ma jak taczka jednak do transportu z parkingu napojow chlodzacych czy rozgrzewajacych bardzo przydatne jest Sulki
ma zaczep do roweru i ...wioo !!!
Witajcie szukam sekatorów JOSEPH BENTLEY , interesuje mnie zakup za złotówki ,wiem że są na E-bay-u i innych, szukam polskiego sprzedawcy lub sklepu internetowego, były chyba kiedyś w sklepie na Ogrodowisku ........wie ktoś coś, będę wdzięczny.....
Polla witaj ...nie sprawdziłem ale miałem w ręku i obejrzałem w okularach wykonanie na 10 w skali 10 stopniowej, wiem że jak jeździsz na Wyspy to te narzędzia są ,,raczej'' dostępne w sklepach z wyposażeniem ogrodniczym ?