Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): Asia2
Warzenie serów czas zacząć
2021/04/19 07:30 #233038
Andzia
Wylogowany
Platynowy forowicz
Posty: 518
Otrzymane podziękowania: 816
Ave, jeśli chodzi o przepis na goudę to korzystałam z przepisu znalezionego w intrenecie, jest ich mnóstwo i większość bardzo podobnych.
Poniżej kilka zdjęć sera:
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): Efkaraj, takasobie, Ave, Katarzyna2021
--=reklama=--
Warzenie serów czas zacząć
2021/04/19 12:42 #233074
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Warzenie serów czas zacząć
2021/04/21 11:28 #233286
Andzia
Wylogowany
Platynowy forowicz
Posty: 518
Otrzymane podziękowania: 816
Kupuję w pudełeczku wosk spożywczy (są różne kolory do wyboru ) Wosk rozpuszczam w garnku i zanurzam ser do połowy, wyciągam i potem zanurzam drugą połówkę. Robię tak ze dwa, trzy razy żeby mieć ładną, grubą warstwę z której robi się skórka zapobiegająca wysychaniu sera podczas leżakowania.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.