Polu uporządkowanie wymuszone na mnie przez paproty, bo zauważyłam że w jednym miejscu rosną lepiej a w innym gorzej i nie wszystkie maja takie same wymagania , ale większe okazy będą raczej soliterami tylko muszę przetestować jakieś nie nachalne towarzystwo dla nich , bo to one mają być w zagajniku główną ozdobą
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): Tomek Mr, th, Kalmia, Efkaraj, zuzanna2418, Elżbieta, jugo, nelu-pelu, ewacz, ewakatarzyna ten użytkownik otrzymał 1 podziękowań od innych
Za tę wiadomość podziękował(a): th, Kalmia, piku, Efkaraj, zuzanna2418, Elżbieta, jugo, nelu-pelu, ewacz, dultom ten użytkownik otrzymał 2 podziękowań od innych
Tomku, co się odwlecze to nie uciecze zakątek cyrtomium jeszcze nie powstał to może w przyszłym roku będziesz miał okazję posadzić go osobiście
A u mnie tymczasem takie raczej nierabatowe zagajnikowe nasadzenia paprotne
Za tę wiadomość podziękował(a): Tomek Mr, edyta, th, Kalmia, Efkaraj, Elżbieta, nelu-pelu, ewacz, dultom, DorotaZ ten użytkownik otrzymał 2 podziękowań od innych
Za tę wiadomość podziękował(a): Tomek Mr, edyta, th, Kalmia, halszka, Krzysia, nelu-pelu, ewacz, dultom, DorotaZ ten użytkownik otrzymał 2 podziękowań od innych
Za tę wiadomość podziękował(a): Tomek Mr, edyta, th, piku, Krzysia, jugo, nelu-pelu, ewacz, dultom, DorotaZ ten użytkownik otrzymał 2 podziękowań od innych