Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: W Isiowym Ogrodzie

W Isiowym Ogrodzie 2024/10/27 21:36 #331309

• Isia
  • Isia Avatar
  • Wylogowany
  • Złoty forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 543

Gosiu dziękuję rzeczywiście w tym roku słońce pięknie ubarwiło nasze ogrody i zdjęcia wychodzą bajkowe
Nelu miło Cię gościć
Miłko dalia rzeczywiście urokliwa mam nadzieję, że uda mi się ją przechować, jeszcze nie wykopałam, ciepło i słonecznie szkoda mi tracić kwiaty póki kwitną. Szejk kradnie serducha wiem coś o tym, jak zobaczyłam go na zdjęciu ze schroniska zakochałam się. Jest z nami od lutego :)

Jesień sprzyja nowym nasadzeniom, jest pięknie słonecznie, trochę tylko za sucho. w związku z tym, że szczęśliwie pozbyłam się szamba mam miejsce na nową rabatę hu_rra . Będą róże od Łukasza Rojewskiego, klon, hortensje, trawy i pewnie trochę drobiazgu bylinowego. Miejsca za dużo nie ma ale zawsze cieszy :mniam :slonko

W Isiowym Ogrodzie - Pozdrawiam ciepło Isia
Ostatnio zmieniany: 2024/10/28 02:20 przez th. Powód: Postawienie zdjęć do pionu
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): Poll, Tomek Mr, edyta, th, Kalmia, piku, takasobie, Semper, zanetatacz, nelu-pelu ten użytkownik otrzymał 2 podziękowań od innych

W Isiowym Ogrodzie 2024/10/28 19:04 #331364

• Danusia
  • Danusia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 22672
Isia tak pieknie Ty tylko kilka fotek nam wstawiasz????? rotfl rotfl
Koleżanki sie troche uspokoją z tym poszerzaniem bo mnie podpuszczacie jak nic a miałam postanowienie że w tym roku nie ujmuję trawnika wink-3 wink-3
Danusia

Człowiek jest kowalem swego losu.Może dlatego znajdujemy się tak często miedzy młotem a kowadłem. HORACY
Moje małe szczęścia i porażki
WIZYTÓWKA
Za tę wiadomość podziękował(a): Isia

--=reklama=--

W Isiowym Ogrodzie 2024/10/28 20:33 #331391

• edyta
  • edyta Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 17330
Pięknie, a w tej jesiennej odsłonie to normalnie miodzio :mniam .
Isiu, czy Twój ogród przylega do lasu?
W życiu nie chodzi o to, żeby przeczekać burzę. Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Pozdrawiam,
Edyta
Kamienne ścieżki wśród kwiecistych rabat

W Isiowym Ogrodzie 2024/10/29 08:45 #331423

• Isia
  • Isia Avatar
  • Wylogowany
  • Złoty forowicz
Danusiu nawet te kilka fotek to z takimi bólami wstawiam polewkamax problem mam z wrzuceniem za każdym razem proszę MonikęTh żeby je przekręcała a wpisywanie trwa 2 godziny, musze przysiąść do tego i przez jakiś inny program przerzucać ale to jeszcze chwila. Rabata to zupełny spontan wszystko dzięki temu, że tam było szambo (zostało rozbite i zasypane) Dzieki temu mam miejscówkę clap

Edytko dzięki to sama Natura tak pięknie maluje B) Z tyłu za moim ogrodem jest łyse pole, za wysepką którą widać na zdjęciu są jeszcze moje nasadzenia głównie krzewy i drzewa stąd może takie wrażenie (zasłoniłam się od sąsiada)
Za tę wiadomość podziękował(a): edyta, zanetatacz, Danusia

W Isiowym Ogrodzie 2024/10/29 11:04 #331434

• Katarzyna2021
  • Katarzyna2021 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 10503
Witaj Isiu, odwiedziłam Twoj ogród. Bardzo mi się podoba. Rosliny pieknie się komponują i jesienne przebarwienia takie bogate i harmonijne. zdziwko
U mnie źle wstawiają się zdjęcia z komórki. Kiedy dodam coś albo przytnę, to nie ma problemu. Tu dodałam napis, powinno się łatwo wstawić.

Ostatnio zmieniany: 2024/10/29 11:05 przez Katarzyna2021.
Za tę wiadomość podziękował(a): Poll, Isia

W Isiowym Ogrodzie 2024/10/29 11:06 #331435

• Katarzyna2021
  • Katarzyna2021 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Udało się. Pozdrawiam!

W Isiowym Ogrodzie 2024/11/05 11:07 #331881

• Isia
  • Isia Avatar
  • Wylogowany
  • Złoty forowicz
Kasiu mnie niestety nie udało się pokazuje że za duży rozmiar żeby umieścić zdjęcie, o ile by mi to ułatwienie wrzucania na forum zdjęć gdybym mogła z telefonu...może kiedyś
Za tę wiadomość podziękował(a): Katarzyna2021

W Isiowym Ogrodzie 2024/11/08 08:09 #331976

• Margo2
  • Margo2 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 10014
No tak, zdjęcia trzeba zmniejszać.
Ja zrzucam z tefefonu i zmniejszam przez painta. Trzeba poświęcić chwilkę, ale to skraca czas wstawiania

W Isiowym Ogrodzie 2024/11/08 09:33 #331981

• Katarzyna2021
  • Katarzyna2021 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Miałam to samo na początku na forum, ciągle zgłaszałam, że coś nie działa. :zdrowko Zdjęcia zmniejszałam, ale tylko kilka tygodni. Boczne położenie zdjęć z telefonu jest normą, jeśli ich nie zmodyfikuje w jakikolwiek sposób.Zdjęcia do dziś wstawiam po jednym, edytuje post i wstawiam kolejne.. Zmieniałam przeglądarki, tryby prywatne, etc. W zasadzie to były zakłócenia lokalnych hakerów. Nic się dzieje. trzeba ich przechytrzyć, albo dać sobie spokój, czdziura zapalam też lampki do podgrzewaczy przy ruterze. W zasadzie po za tym mogę spokojnie korzystać z forum. : :blink: :witaj
Powodzenia Isiu, cokolwiek postanowisz. :kocham
Forum ma szeroki zasięg, pojawia się w wyszukiwarkach i rozumiem, że Ci co się utrzymają na forum mają nie tylko trochę doświadczenia ogrodowego, ale także odpowiednie umiejętności survivalowe w necie. :hejka
Ostatnio zmieniany: 2024/11/08 09:35 przez Katarzyna2021.

W Isiowym Ogrodzie 2024/11/11 14:44 #332123

• Efkaraj
  • Efkaraj Avatar
  • Wylogowany
  • Moderator
  • Każdy kolor jest piękny, pod warunkiem, że jest czerwony :)
  • Otrzymane podziękowania: 33638
Isiu, cudowna jesień, te czerwinie i pomarańcze mnie zachwycają.
Szejk dostał wspaniałe życie i jak widac, jest za to ogromnie wdzięczny :kocham

W Isiowym Ogrodzie 2024/11/11 18:52 #332158

• Isia
  • Isia Avatar
  • Wylogowany
  • Złoty forowicz
Dzisiaj zacznę patriotycznie... wspomnienie czerwca róża pnąca Flammentanz i hortensja krzewiasta Anabelle

Kasiu będę edytować i dostawiać może tym razem będzie zdjęcia pomniejszyłam do 65%
Edytko specjalnie zrobiłam zdjęcia buszu z tyłu za dużą rabatą żebyś zobaczyła z jednej i drugiej strony ale najlepiej w realu więc zapraszam zwyc

Ewuniu jesienne klimaty uwielbiam i jeszcze jak pogoda pozwala można założyć rabatę fragment pokazany wyżej, różyczki przyjechały i mają już swoje docelowe miejsce

Wszystkie róże na tej rabacie są od Łukasza Rojewskiego "Wspomnienie lata" "Gandalf Biały" i 2 "Pegasusy" już nie mogę się doczekać jak zobaczę kwiaty w sezonie pomyślę o dodatkach będzie łatwiej coś dobrać.
Zaskoczył mnie bardzo pozytywnie Miskant Morning Light zakwitł u mnie pierwszy raz to sprawka wysokich temperatur i dużej ilości słońca :slonko

Ostatnio zmieniany: 2024/11/12 07:36 przez Isia.
Za tę wiadomość podziękował(a): edyta, th, piku, takasobie, Semper, zanetatacz, nelu-pelu, Franusiowa, basik, Danusia ten użytkownik otrzymał 1 podziękowań od innych

W Isiowym Ogrodzie 2024/11/12 21:38 #332224

• Danusia
  • Danusia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 22672
Isia pięknie :kocham :kocham a rabatka całkiem fajnych rozmiarów trochę sie tam jeszcze zmieści rotfl
Danusia

Człowiek jest kowalem swego losu.Może dlatego znajdujemy się tak często miedzy młotem a kowadłem. HORACY
Moje małe szczęścia i porażki
WIZYTÓWKA

W Isiowym Ogrodzie 2024/11/14 12:53 #332320

• Kalmia
  • Kalmia Avatar
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 5728
Isia, widzę, że napracowałaś się! Będzie piękna różanka. Ja kupiłam na ostatnim zlocie jedną różę: Gräfin von Hardenberg. Urzekła mnie swoim kolorem, zapachem i ogólnie wyglądem. Nie tak dawno posadziłam :) Chociaż róż już od dawna nie kupuję. Jak dla mnie są bardzo wymagające. W ogrodzie mam kilka. To są róże jeszcze z początków mojego ogrodowania :)
Moderatorzy: Efkaraj
Czas generowania strony: 0.171 s.