EWCIU
Sama się dziwie sobie ,jak na 4 ar można tyle upchnąć . Wyleciałam raniutko, przeliczyłam róże jest ich 148, jedne to już trzy latki są piękne , te zeszło roczne jeszcze się nie rozrosły, no i są tegoroczne to dopiero niemowlaki .Jak sama wiesz, Ja kupuje oczami a nie głową nazamawiam kupuje, dopiero jak robię przelew wtedy przychodzi refleksja
że już miało nie być zakupów pytasz co robię w ogródku z jednej strony kończę z zielskiem to widzę że , go tam gdzie zaczynałam. Mówisz ogródek wypiękniał ,wiesz ja kocham wszystkie kwiaty te polne i ogródkowe .Miałam gości 2 wnuczków słyszę jak jeden mówi ładny ma babcia ogródek , a drugi odpowiada ładny tylko straszny w nim chaos , ja taki chaos lubię pozdrawiam
Witaj Dagusiu
Bardzo się cieszę z odwiedzin ,
często oglądałam twoje wojaże po górach
, jak ja tęsknie za górami oddałabym wszystkie wojaże nad morze, za góry
,to mój żywioł
od pana Stanisława mam 35 dali zamówiłam 40 nie wszystkie wystartowały w sumie mam około 100
POZDRAWIAM
ZANETATACZKU
Dziękuje bardzo za odwiedziny , kocham kwiaty , wszystkie i te polne ,łąkowe ,w moim ogródku jest jak to mówią szwardz , mydło i powidło , ale to ma jakiś urok przynajmniej dla mnie i jestem szczęśliwa Pozdrawiam
,