Tomek, jak dobrze, że założyłeś swój wątek! Czemu ja się o tym dopiero teraz dowiaduję?! Nie odpowiadaj!
Fajnie będzie oglądać Twój piękny ogród o każdej porze roku, a jeszcze dzięki Twemu siódmemu
zmysłowi do detali i szczegółów widzi się rzeczy, których by się normalnie nie widziało... Czy ja się jasno wyrażam?
Wzruszające są te rojniki, które się tak wyroiły, że miejsca już nie mają, paprotka przygnieciona kamieniem (tak ma być?) Klimat tworzą nie tylko te mury, ściany, okna, ale i te drobiażdżki, cudnie, tajemniczo, tak jak lubię!
I Ty w tak cienistym ogrodzie budujesz cieniówkę? Co prawda ona na razie leży, ja w kwestii leżących cieniówek pewne doświadczenie posiadam
A co robią na jednym ze zdjęć wory z ziemią? Przecież Ty masz taką ziemię, że tylko rosnąć! Jak widać na załączonych obrazkach
Naprawdę coś jeszcze dosypujesz?
Czy w ramach wylizywania ogrodu planujesz wybieranie igieł sosnowych z kory? Bo widzę
U siebie też widzę i tak sobie myślę, czy to nie uroczy, naturalny dodatek i zostawić... Czy też wylizać? Tfu, tfu