Majko zamiast ..."I ja tutaj
niczego nowego nie wniosę"...powinnam napisać
za wiele.. nie będziemy się licytować przecież

kto co ma a czego nie ma... Nikt nie ma wszystkiego co mają inni bo to niemożliwe ale nie wchodźmy w szczegóły! Dawidianę mam od kilku lat i nie mogę powiedzieć,że jest u mnie zaborcza...Miejsca się trzyma ,przez lata przyrosła już ją kilkakrotnie podzieliłam dla znajomych i wcale nie uważam jej za uciążliwość w ogrodzie...
Wiesiu barbulę trzeba mieć! Co do gliny się nie wypowiem bo u mnie takowej nie ma...Oprócz wymienionych przez Ciebie z kolei roślin masz jeszcze wiele, wiele innych których z kolei u mnie nie uświadczysz!
Miłko, jak miło Ciebie gościć w moim skromnym wąteczku!
Oj tam, ja sadzę tam, gdzie mam miejsce ..a jak nie mam to wysadzam to co mi nie pasuje w inne miejsce ..proste! Nie mam ogrodu pokazowego tylko ROD więc się za bardzo nie przejmuję co z czym gra a co nie..kieruję się własnym gustem i wyczuciem i nie interesuje mnie, co ludzie powiedzą...
Twoje uznanie dla

to dla mnie wyróżnienie nie lada!
Danusiu ja nawet nie spróbuję wymieniać tego co Ty masz w ogródku a czego u mnie brak!

A co do fotek to i Twoim nic nie brakuje!
VERA jaka to skromność...

Roślin mi nie brakuje jeżeli chodzi o ilość ale odmian to jeszcze ho ho...ilu mi brak... Miejscówek też już nie ma więc u mnie całkowity roślinny
pas,,, 
Mówi się,że wszystkiego mieć nie można...ot,życie!

I już niczego nikomu nie
zazdraszczam!
Bardzo dziękuję za słowa uznania!