Gosia ależ ja zapraszam.. można co miesiąc.. tylko nie wiem czy to nie za rzadko

bo ogród tak szybko sie zmienia, że sama nie ogarniam

Swidośliwy nie znam ale judaszowiec to by tam ładnie wyglądał, Craolina albo jakis inny kolorowy. Będe pamiętała o Tobie jak mi coś sie nawinie na oczy...
Carolinka jeszce raz... trzy lata jej zajeło żeby tak ładnie wyglądać...
2022 po posadzeniu
i jeszczw taki widoczek pod judaszowcem
od lewej Rusty Dane, Wolly Dane, Teddy Bear
Miłko dbam jak moge o te moje dalie... ale ja chyba powinnam je traktować jako jednoroczne...

dużo mi w tym roku wypadło... moze przez to późne sadzenia. Jak je wytargałam na światło dzienne to już były mocno wyrośnięte, a i chowałam późno... ,może nie wyschły dobrze... czort wie... no trudno... które chcą, to rosną... Missis Miley to tegoroczne, nieprzemyślane zakupy

zapisuję ale chyba muszę Ci je wysłać jesienią... bo wiosenne dzielenie przy moim zapłonie do bez sensu..

i przypomnij się proszę...
No to dla Ciebie
Sunschine zaczęła
Missis Miley i Doris Duke w ogóle
Jezówka potrzebuje suchego stanowisko i max słonka... w bardziej cienistym miejscu mi zanikla .. a na tym słonecznym nawet czasami pokazują sie siewki...
Nelu zabij mnie ale nie wiem co to za wypierdek.. Nie umiem znaleźć nazwy tej hortensji, ale chyba trzeci rok rośnie, a ma ze 30-40 cm. Taki maluszek...
Little Quick Fire
i ogólne widoczki na tylach domu
Gosiu a moze tego floksa uda sie ukorzenić... ułamie kawałek i właduje do wody zobaczymy...
Olympus ... fajny jest
Danuś judaszowce mam jeszce dwa ...

mam nadzieję, że sie pozbierają i będzie co pokazawyać bo na razie bida z nędza...
Ostatni zakup.. do donicy

ale oprzeć się nie mogłam\
Agapant Fireworks
Cyklameny zaczynają
Hosta Miss Poland
Fuksje słabiutko w tym roku... nie wiem co im dolega... za mokro może..
w rogu robi sie gęsto
zeszloroczny zlotowy zakup.. Orienta Aylin