Gieniu, bo te ciemierniki ze zdjęć nie są z ostatnich zakupów. Pojedynczy w kropeczki gości w moim ogrodzie już parę lat, kupiłam jako niekwitnącą siewkę na forum za 5 złotych
Pełny to nabytek z Gardeni.
Tomaszu, mogę zapytać o paprocie, ale nie wymieniała ich opowiadając o swoim ogrodzie
Majeczko, ja patrząc na Twoje wiosenne nasadzenia, również miałam lekki wytrzeszcz i życzyłabym sobie coś takiego uzyskać u siebie! To by była bajeczka w połączeniu z ciemiernikami
Dużą ilością ciemierników
Danusiu, aż tak dobrze z ich dostaniem w mojej okolicy nie ma, ale dość często ruszam się poza moje miasto i mam farta chyba,bo często mi się coś trafia
fajnie jest czekać aż nowości zakwitną <3
Gosiu, daleko mam na roślinne spotkania, ale blisko do NRD-e jestem u naszych zachodnich sąsiadów regularnie, jak już nic u nas nie ma to tam zawsze można liczyć choćby ma prymule fajne, a czasami to nawet w przecenie
Ciemierniki też czasami "rzucają" Wiedzą co lubię
Polusiu, ja też grzebałam dzisiaj w Petersowych rariterach, już bardzo dużo odmian nie ma. ze 4 byłabym skłonna kupić, ale się waham
Dużo bardziej rozrzutna potrafię być bezpośrednio na jego stoisku, jak się do mnie uśmiechają jego cacuszka
Czas jakiś teraz nieciekawy jest przez tego wirusa i coś tak mi się wydaje, że jeszcze może dojść do odwołani tej imprezy, Paweł odwodzi mnie od wyjazdu na imprezę masową, Jestem w stanie go posłuchać, bo te informacje napływające zewsząd... Nieciekawie się dzieje. Mój portfel na pewno by się ucieszył z takiego obrotu spraw
Żanetko, jak oczy cieszy to trzeba się napawać! Ciemierniki to dobry kierunek ogrodowy