TEMAT: Zielonozakręceni organizatorem Dnia Paproci w Wojsławicach-organizacja i relacje z imprezy
Zielonozakręceni organizatorem Dnia Paproci w Wojsławicach-prośba o pomoc w organizacji
2018/09/04 21:43 #130451
Poll
Wylogowany
Administrator
Czciciel gwiazd i mądrości, miłośnik ogrodów...
Otrzymane podziękowania: 72958
Edytko, szkoda, że nie będzie Ciebie z nami A tak potrzebuje kogoś, kto trzymałby mnie za rączkę podczas wykładu
Własnie skończyłam układać zdjęcia w takiej kolejności, jaka wynika z tego, o czym będę mówić. Boshhh...Mam ich ponad setkę, nie wiem, czy zmieszczę się w tych przypisanych mi 45 min Nie potrafię z niczego zrezygnować, wszystko wydaje mi się ważne.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): th
Zielonozakręceni organizatorem Dnia Paproci w Wojsławicach-prośba o pomoc w organizacji
2018/09/05 08:15 #130471
takasobie
Wylogowany
Moderator
Otrzymane podziękowania: 48231
A widzisz! Mi tez trudno było wybrać zdjęcia, a i tak będą jeszcze małe zmiany!
Nie martw się Pola! Część rzeczy "ważnych" zostaw na koniec do dyskusji "wolne głosy, pytania"! Taki "bis" przygotuj!
2018/09/05 20:24 #130507
takasobie
Wylogowany
Moderator
Otrzymane podziękowania: 48231
Tomku! Polu!
Czy mogę poprosić o identyfikację?
Chciałabym również i te zdjęcia umieścić w galerii. Podmienię te, do których nie miałam przekonania. mam nadzieję, że mogłam...
2018/09/05 20:32 #130510
Poll
Wylogowany
Administrator
Pierwsze, to jakiś paprotnik szczecinkozębny, drugie...stan taki, że ciezko ocenić. Biorąc pod uwagę, ze nie jest to paproć zimozielona, może zachyłka zapobiegająco pierzasta (Thelyptheris decursive-pinnata)?
Zielonozakręceni organizatorem Dnia Paproci w Wojsławicach-prośba o pomoc i relacje z imprezy
2018/09/06 20:46 #130623
Poll
Wylogowany
Administrator
takasobie napisał:
A tak, że by nie być zbyt rozluźnionym:
Ja juz kupiłam na zapas 10 opakowań! Ciagle mi się wydaje, że coś ważnego mi umkneło, przestaję ogarniać, co jest ważne, co wazniejsze a co extra ordinary
Zielonozakręceni organizatorem Dnia Paproci w Wojsławicach-prośba o pomoc i relacje z imprezy
2018/09/07 15:07 #130698
Efkaraj
Wylogowany
Moderator
Każdy kolor jest piękny, pod warunkiem, że jest czerwony :)
Otrzymane podziękowania: 33632
Poll napisał:
Ja juz kupiłam na zapas 10 opakowań! Ciagle mi się wydaje, że coś ważnego mi umkneło, przestaję ogarniać, co jest ważne, co wazniejsze a co extra ordinary
Polu, Ty masz taki dar wymowy i umiejętność opowiadania, że nie masz się co denerwować. Wasza (Twoja i Tomasza) wiedza na temat paproci jest tak ogromna, że na pewno nie zdążysz przekazac wszystkiego, ale zawsze mozna na koniec pokierować chętnych do odpowiednich miejsc w internecie .
Czy Ty nie zastanawiałas się nad napisaniem z Tomaszem książki? Myślę, że byłaby to pozycja nr1 na polskim rynku bibliografi ogrodniczej.