Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Kamienne ścieżki wśród kwiecistych rabat

Kamienne ścieżki wśród kwiecistych rabat 2024/11/22 08:06 #332695

• takasobie
  • takasobie Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane podziękowania: 48203
Co ja tu czytam? 2smiech Bardzo się cieszę i liczę na Koleżanki wiosną, jak to już wszystko zakwitnie i w wątkach cebulowych będzie wrzało! wink-3
Ja mam dwa pełne koszyki, jeden zagraniczny. Nie wykupię, bo mam jeszcze w kartonikach te z Biedronki po przecenach. I kupę krokusów odmian wszelakich.
Ale Ty Edytko akurat masz gdzie to wszystko posadzić. think:
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Kamienne ścieżki wśród kwiecistych rabat 2024/11/22 16:42 #332729

• edyta
  • edyta Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 17289
takasobie napisał:
Ale Ty Edytko akurat masz gdzie to wszystko posadzić. think:

Miłko, oczywiście, że mam gdzie. Udostępniam cały teren nieodpłatnie wink-3 . Co więcej, dorzucę kawę i gorącą zupę teacher .

Marzenko, to już oferta wygasła :ohmy: ?

Żeby nie było, że tak same pisanie, to wrzucę może jakąś fotkę think: ?
Tylko co think: ? Ostatnio nie robiłam prawie zdjęć, bo tylko do oczka latałam krecigl .
No trudno. Planowałam pokazać oczko dopiero po skończeniu brzegów, ale dzisiaj cały dzień leży śnieg i nie pojechaliśmy po kamień, a znów mi zabrakło :mur .
Pokażę więc, na jakim etapie utknęłam.
Długo kombinowałam, jak wykończyć brzeg. Ostatecznie użyłam (po raz nie wiem już który, bo ciągle je przenoszę z miejsca na miejsce), plastikowych obrzeży. Wiem, nie są szczególnie piękne, ale chcę je jakoś ukryć, a pozwolą mi rozgraniczyć strefy.

W życiu nie chodzi o to, żeby przeczekać burzę. Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Pozdrawiam,
Edyta
Kamienne ścieżki wśród kwiecistych rabat
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): Tomek Mr, takasobie, nowababka, nelu-pelu, Franusiowa

--=reklama=--

Moderatorzy: Efkaraj
Czas generowania strony: 0.162 s.