Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!!

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/05 21:50 #18305

• VERA
  • VERA Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 25391
Kilka lilii w ten deszczowy i ponury wieczór................................ :burza

Pozdrawiam flower
Temat został zablokowany.
Za tę wiadomość podziękował(a): Poll, Amarant, hanya, Krzysia, affa, inag1, Ness, Baba z psami, zanetatacz

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/05 22:40 #18317

• edulkot
  • edulkot Avatar
  • Wylogowany
  • Moderator
  • Otrzymane podziękowania: 23926
Verko aż zapachniało liliowo clap szkoda że już większość przekwitła :(
Domek całkiem ładnie się prezentuje :lol:
Ten ciemny styropian musi być szybko zakryty bo na słońcu coś tam z nim się robi. Córka takim ocieplała to się uwijali żeby go zaciągnąć klejem. Nasz jeszcze bez ocieplenia, ale to dopiero jesienią, dzisiaj usiłowali zamontować drzwi ale wiertło mieli za krótkie 2smiech
Majka - "Pamiętajcie o ogrodach"
Domek pod Dębami w różanym ogrodzie część II
Za tę wiadomość podziękował(a): VERA

--=reklama=--

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/05 23:02 #18322

• VERA
  • VERA Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Majeczko, styropian już jest zaklajstrowany, jak mówi jeden z ekipy. Z właściwą elewacją czekamy na brukarzy aż zrobią swoje, żeby przy okazji nie zapaprali i uszkodzili rajpucu, czy jakoś tak to się nazywa co się daje na klej................
Lilii faktycznie szkoda, same niedobitki już zostały..................................... vishenka zmasakrowane ulewami i wiatrem.
Za tę wiadomość podziękował(a): Poll, edulkot

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/06 12:23 #18411

• Nowinka
  • Nowinka Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 5600
Verciu śliczna kolekcja :kocham Jak to są niedobitki ,to ja już nie wiem czym są moje poobgryzane zdziwko
Wszystko u Ciebie pięknie poukładane ,pobudowane i posadzone .A wnusiątka najpiękniejsza ,,z resztą do babci podobna
to ,jaka ma być ? :na_ucho

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/06 14:45 #18443

• Gosia1704
  • Gosia1704 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 2561
Verciu, może byś tak wstawiła te „niedobitki” do wątku liliowego, już nie wspomnę o słówku o nich. Wprawdzie odwiedzam Twój wątek, ale z czasem, jak będzie po sezonie i będę miała więcej czasu, to martwię się, że mogą mi umknąć. Tak samo Twoja wiedza o nich jest bardzo cenna, bo moja może być tylko teoretyczna, a wiesz jak teoria się ma czasami do praktyki.
Cicha podglądaczka pozdrawia i prosi o pamięć.
Pozdrawiam Wszystkich
:witaj
Zapraszam na
Kwiecisty groch z kapustą

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/08 08:39 #18752

• Dagusia
  • Dagusia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 7063
Witaj Verciu kochana,znalazłam trochę czasu przeczytałam od deski do deski,w pierwszej kolejności gratulacje i całuski dla wnusi,ogród cudny zdziwko .Czy Ty tak sama na tej Twojej patelni,nie masz jeszcze sąsiadów tylko pola,taki krajobraz też piękny,widzę że u Ciebie też wody od czasu do czasu pod dostatkiem pozdrawiam Cię serdecznie :slonko :kocham

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/09 23:37 #19184

• VERA
  • VERA Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Ewuniu, recourse dziękuję psze Pani, jesteś chodzącą "łaskawością" moja droga vishenka

Gosiu, obiecuję, jak wyskrobię trochę czasu to nie omieszkam wstawić :fotka
:przytulam

Dagusiu, dziękuję kochana :buziak .
Mam sąsiadów z prawej strony, ten domek w głębi.

Młodzi, bardzo sympatyczni ludzie i co ważne - tworzą ogród. Mam więc się z kim dzielić roślinkami, co mnie cieszy niezmiernie clap
Reszta to oprócz drogi, same pola..............
Pozdrawiam :slonko
Za tę wiadomość podziękował(a): Amarant, aguniada, hanya, Krzysia, Gosia1704, Dagusia, Baba z psami

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/10 07:18 #19200

• Nowinka
  • Nowinka Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Co to za pięknota na ostatniej fotce ?.Czy to jakiś grujecznik ? zdziwko śliczności :slonko

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/10 08:36 #19225

• VERA
  • VERA Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Ewuniu, to judaszowiec kanadyjski "Forest Pansy", dorasta od 2 do 5 metrów. Kwitł już w kwietniu.
Próbuję zrobić z niego.................. karzełka 2smiech
Ostatnio zmieniany: 2019/07/01 15:40 przez VERA.

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/10 08:44 #19228

• Nowinka
  • Nowinka Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Tak mi się te liście wydawały znajome .Kolor mnie zmylił .Piękny jest :kocham A widziałaś płaczącego ? tylko ta cena dla mnie nie do przeforsowania :(

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/10 20:58 #19377

• bejka1970
  • bejka1970 Avatar
  • Wylogowany
  • Senior forum
  • Otrzymane podziękowania: 151
Vero kiedyś wiosną Kasia podesłała mi link do twojego starego ogrodu i napisała że muszę go koniecznie zobaczyć :) miałam akurat krótką przerwę w pieleniu ,więc zajrzałam :) a potem zapisałam wątek do ulubionych w telefonie,żeby nie zgubić,bo takim ogrodem trzeba się delektować na spokojnie,mając dużo czasu i bez pośpiechu :kocham
Na widok nowego szczęka mi opadła recourse skąd ty bierzesz tyle sił zdziwko ogrom pracy,ciekawe aranżacje i cudowne rośliny recourse a jak przeczytałam ile miejsca przeznaczyłaś pod nowe nasadzenia irysowe...nie pozbędziesz się już mnie :)
Pozdrawiam serdecznie -Beata
Trzy rabatki kiedyś w ogród zmienię

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/14 21:56 #20097

• VERA
  • VERA Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Ewuniu, płaczącego widziałam w ofercie Future Gardens, ale - no właśnie to ale...................Kupowałam przed kilku laty u nich rośliny, zgodność odmianowa bez zastrzeżeń, tylko wielkość roślin nijak miała się do ceny i to niestaranne pakowanie - zniechęciły mnie skutecznie do dalszych zakupów.
A gdzie Ty wypatrzyłaś płaczącego, jeśli wolno zapytać :na_ucho

Beatko, welcome miło że wpadłaś do mnie i zostajesz na dłużej. Każda wizyta i wpis cieszy - a już irysomaniaków szczególnie clap clap Dziękuję :buziak

Za tę wiadomość podziękował(a): Amarant, affa, Dagusia

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/14 22:03 #20099

• VERA
  • VERA Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Dzisiaj moja wnusia Ella May ma już miesiąc /b] clap clap clap

Pierwsza sukienka............ :slonko
Za tę wiadomość podziękował(a): Amarant, edyta, piku, Krzysia, edulkot, affa, Gosia1704, Ness, Dagusia, Margo2 ten użytkownik otrzymał 3 podziękowań od innych

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/14 22:07 #20100

• trzynastka
  • trzynastka Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 791
Najpiękniejszy kwiatuszek to wnusia normalnie słodka że napatrzeć się nie umiem i jakie ma fajne włoski :heart i na początku pomyślałam że weszłam w liliowy raj ileż cudnych fot zdziwko

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/14 22:13 #20103

• sierika
  • sierika Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 3628
Piękny kolor tego iryska, lubię takie...
Sukienka a jakże w kwiatki, czyżby to Twój podarunek? :) co za usmiech, słodziutka czarnulka, niech sie zdrowo chowa..... :heart

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/14 22:39 #20116

• Ness
  • Ness Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 2882
Vero, pamiętam wiosenne zdjęcia z Twojego nowego ogrodu i staram się być na bieżąco ale teraz to już prawie inny ogród. Pięknie Ci się rozrastają rośliny.
Cudna ta miesięczna kruszynka.Taki mały skrzacik :)
pozdrawiam
Jaguś

Jeśli nie wiesz co masz dalej zrobić, zrób sobie kawę

Nad rzeczką, opodal krzaczka
Ostatnio zmieniany: 2016/08/14 22:40 przez Ness.

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/15 13:14 #20182

• Dagusia
  • Dagusia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 7063
Vercio to super jak sąsiedzi są,na dodatek młodzi gwizdac
Jeśli chodzi o wnusię to przypomina mi moją córcie 18 lat temu tak wyglądała lata za szybko biegną :kocham pozdrawiam wszystkich :buziak
Iryski cudne,jak ja marzę o takich kolorach.

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/16 09:36 #20330

• Nowinka
  • Nowinka Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Ależ śliczna ta Twoja wnusia .Kocham dzieci nad życie :heart Często pokazują w telewizji ,jak bardzo są krzywdzone takie maleństwa .Wtedy żałuję ,że w tym kraju nie ma kary śmierci teacher .Irys cudny ,już go kiedyś wychwalałam pod niebiosa .Nie widziałam u Roberta ,bo na pewno bym kupiła .No chyba że był , a ja przyślepłam . wink-3

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/16 22:41 #20450

• VERA
  • VERA Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Celinko, witam Cię i dziękuję za miły wpis :buziak
Zapraszam ponownie flower

Sierika, dziękuję w imieniu Maleństwa :buziak

Jaguś, Ella May - rzeczywiście jest jak mały skrzacik. Bardzo pogodna, ruchliwa i próbuje gaworzyć. Wydaje dźwięki podobne do gruchania gołębia, innym znów razem jak mały delfinek :kocham

Daguś, też jestem zadowolona z tego sąsiedztwa :)
Ty masz osiemnastoletnią córkę a ja wnuczkę od starszej (czyli pewnie w Twoim wieku ) córki.
Irysy to moja ogromna miłość, nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu................. krecigl

Ewuniu, podzielam Twoje zdanie odnośnie postępowania wobec dzieci....................
Irys rzeczywiście cudny, Robert go nie miał w ofercie. Nie pamiętam dokładnie z jakiego źródła jest mój, ale coś kojarzę z vają12 , od niej też mam sporo irysów. Cały ambaras z nim polega na tym, że bardzo wolno przyrasta. Może w nowym weźmie się do galopu, bo w tej chwili - mizerota :(

Grasz w zielone ??? gram................Masz zielone ??? mam !!!!! 2016/08/17 22:20 #20600

• VERA
  • VERA Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Migawki z ogrodu................................... flower

Nowy mieszkaniec, okupuje okolice oczka wodnego................................

Za tę wiadomość podziękował(a): Amarant, affa, chester633, Dagusia, Danuta
Moderatorzy: Efkaraj
Czas generowania strony: 0.205 s.