Siberko dziękuję, Twoje włości już piękne, a jak je jeszcze trochę ogarniesz i wsadzasz tam te Twoje milion host to dopiero będzie czad
Glebę badaliśmy przed zasianiem trawnika, próbki brane były z kilku miejsc i kwaśna ... nie pamiętam jakie dokładnie pH` ale kwas..
Ewo zaraz na początku napisałam Ci, że wątek będzie, a że trwało to trochę dłużej niż chwile
. O trawnik dba Adam dlatego taki śliczny
, granica jest wyrażnie zaznaczono obrzeżem z kostki i nie daj Boże jak jakiś listek wystaje na trawę od razu jest przykoszony
Jak mi się zachciewa wyciąć kawałek trawy na nowe rabatki, to łopata w rękę, zaprawa kostka brukowa i najpierw muszę wymurować nowe obrzeże
Na Miniaturkę może weż to zdjęcie z 2017 roku z hortensją i górami w tle?
Monik w Garwolinie też pewno pięknie tylko trochę daleko dopracy bym miała
, a tak wogóle to dlaczego w tymGarwolinie wylądowałam? Może to znak jakiś czy cuś? Mocarna hosta to Sub and Substance i już nie rośnie w tamtym miejscu
trochę zrobiło jej się za ciasno i przesadziłam jesienią. Nie chcesz wiedzieć co to była za robota
3 lata rosła tam a Korzeniska miała potwornie wielkie... mam nadzieję że jej się spodoba na nowym miejscu... zobaczymy wiosną. Hortensję dobrze odgadłaś to Vanilka, jeden krzaczek na totalnej patelni, na tej rabacie od rana do wieczora jest słonko.