Danusiu! Dziękuję Ci bardzo, zawsze mnie motywujesz!
Gosiu! Deszcz był krótki na tyle, że nie napełniło mi pojemników wodą. Ale lepiej to niż nic

No i dziękuję z pochwalenie fotek. Staram się i uczę się i dobrze się bawię.
Nelu! Opady to słowo na wyrost. dziś niewiele po nich zostało, ale i tak się cieszę. No i dziękuję w imieniu fotek!
Aniu! Już chorobę ogarnęłam, ale do pracy teraz już jeżdżę i na prace w ogrodzie muszę poczekać do weekendu. Ciesze się, ze mgliste fotki Ci się podobały. Były robione mega krótkim obiektywem. Fajnie wyglądają robione nim pejzaże.
Marzenko! Zdjęcia to kwestia dobrania obiektywu i głębi ostrości. Niestety nie jeżdżę na zjazdy, ale chętnie przy różnych spotkaniach daję jakieś wskazówki, rady. Czasami wystarczą dwa zdania, a nasze zdjęcia dążą do naszych wyobrażeń o nich . Cieszę się, że zdjęcia Ci się podobają
Jak wyżej wspomniałam, powróciłam z pracy zdalnej do biura. No i muszę się pogodzić, ze na ogród będę miała mniej czasu. Od weekendu zaczynam sądzić dalie. W zasadzie tylko jedna paczka została, a będę miała już wszystko. Jak ktoś cos sobie mojego upatrzył, proszę o info tu albo pw. Zawsze chętnie się podzielę.
Potem po podziale, podam listę najwyżej w daliowym dziale.
Ogród opanowały kokorycze, zaczynaja szafirki i tulipany. I inne takie tam. Musze zdjęcia szybko pokazywać, bo sytuacja zmienia się dynamicznie: