Obiecałam, że będę prowadzić pamietniczek więc jestem

Siberko ja nie tylko suszyłam, ale też fermentowałam liście ze szczytów malin na przykład. Jednego roku siedziałam jak Kopciuszek, obrywałam kwiatki z lilaka Palibin, bo innego nie miałam. Chciałam sprawdzić czy będzie karmelowy smak i tak średnio.. O, przypomniałam sobie płatki aksamitki, najlepsze są odmiany o bardzo ciemnej barwie, i bez tej białej części trzymającej płatek w pąku. Niczego sobie herbatka z aksamitki wychodzi. Także u mnie to nudy nie ma. Zawsze sobie jakieś atrakcje wymyślę

Milko za rok nadrobisz, ale można też zrobić zimowe podcięcie iglaków, one się nie domyślą, śpią teraz, dla mnie to bardzo relaksujące zajęcie, polecam.
Dziękuję pięknie za dobre słowo Ewo <3
Dorotko tak to czasem bywa, że się człowiek zamyka sam w sobie, było minęło, jestem

Danusia,wiedziałam, że ci się spodoba

bo mi samej serce raźniej bije jak się tak napatrzę, uwielbiam wiosnę z całą gamą wiosennych kolorów, a wiesz, że mamy też polankę przylaszczkiwą, nic wyszukanego, samosiew, ale jak to zakwita to stołeczek, kawa i można o tych no migdałach na okrągło rozmyślać
Zanim nam ziemia zamarzła sądziłam, teraz mam przestój, zimno, jak diabli! Tu miejsca użyczył warzywniak, to do bukietów tulipany będą rosły.
Na szczęście zdążyłam z posadzeniem czosnku słoniowego i zwykłego.
Lazanie donicowe też już obsadzone a cebulowych jeszcze czeka cała skrzynka, Houston mamy problem
SantaFe