Iwonko ,Eskimo ma dosyć wysoką nogę .Ja bym go wcisnęła
.Swojego posadziłam między parzydłem ,a pluskwicą .Tak do końca też nie jestem pewna ,czy nie będę z nim uciekać .Przyszły sezon pokaże .
Ewciu ,floks Tiara to chyba u każdego taki mączysty .Sprzedawcy powinni ostrzegać o wrażliwości niektórych roślin .Ja ze swoim też wojowałam trzy lata zmieniając mu miejscówki i dogadzając .Ale w końcu i tak się z nim rozstałam bez cienia żalu. A ten różowo-biały to Natural Feelings ,też ciekawa jestem czy on czasem nie chorowity .Buziaczek
Witaj Siberko
.U mnie zielska nie widać ,bo ja co dzień pielę .Ale to wcale nie znaczy ,że go nie ma .
W jednym końcu powyrywam ,a w drugim już urośnie i tak do obłędu
Najgorzej ,gdy pogoda nie pozwala na wyjście do ogrodu .No wtedy po kilku dniach armagedon .Właśnie teraz tak mam .Parę wilgotnych dni i nie daję rady .Ale ,zmogę dziada
Asieńko moja miła ,ja poszukuję Bella Anna .Ma bardziej sztywne pędy niż wiotka Anabelka .Dobra z Ciebie kobitka .A może Ty chcesz coś od mnie chętnie się podzielę .Szukam jeszcze hortensji Emerald Lace .Jakby diabeł ogonem nakrył
Jakby Ci wpadła gdzieś w oko ,to daj cynk .A nowego floksa ,sobie kup .Jeszcze tak nie było ,żeby się miejsce nie znalazło .Wiem ,co mówię