Żanetko! Masz rację! Każdy zwraca uwagę na coś innego! Cieszę się, ze mogłam poznać kolejnych kilku Forumków osobiście. Bardzo mi miło!
Ewuniu! Bez przesady!
No i zmienił trasę i pewnie nie raz zmieni!
Kondziu! Jak miło napisałeś!
Ciesze się, ze mnie wreszcie odwiedziliście! Dzięki
Andy za zdjęcia! Byliście pierwsi i jeszcze nie ma rozgardiaszu. Chwyciliście mojego męża dyndającego w hamaku i jego pucharek z piwem!
Koniecznie muszę wprowadzić w życie Twój pomysł z puszczeniem powojnika na suchelca. I zrobię to niebawem, niech tylko zelżeją upały, żeby powojnik się przyjął.
Zgoda z naturą - to mój cel. Nie zawsze oczywiście się to udaje, bo i siknąć czasem na choróbska trzeba, na ślimaki wśród dalii wysypać i podagrycznika wyrwać. Taki mus! Niestety!
Tomku! No właśnie! Macie u mnie z Polą krechę jak stąd na Dolny Śląsk!
Jak nadrobisz to wybaczę!
Swietko! Dziękujemy za pozdrowienia! jak było mi miło, że przyjechaliście do mnie! Zapraszamy serdecznie, jak będą kwitły dalie! Już Wiesia się zapowiedziała więc może będą dni otwarte!
Z hostami jest tak, że kiedyś je kolekcjonowałam, zamawiałam, wymieniałam się, potem wiele cennych okazów dostałam od Poli i mojej koleżanki Majki. I potem już niespecjalnie się nimi pasjonowałam, ale dbam o nie i staram się, żeby ładnie wyglądały i współgrały z otoczeniem. One są niewymagające więc wdzięczne! Są ozdobą, niewiele potrzebując.
Znów muszę podlewać. Myślałam, że ulewa na dłużej wystarczy.
Może dziś po południu poprawi, niby zapowiadają.
niestety nie mam nowych zdjęć - komp w naprawie, a ja po pracy w zasadzie nie mam kiedy poskakać z aparatem. Ale Andy i Wiesia zrobili tyle zdjęć, że na miesiąc wystarczy!
Może w weekend coś zrobię! Proszę o cierpliwość.
Z szuflady na dziś: