Poll napisał:
Chciałam jeszcze napisać, iż mieszkanie na terenie Arboretum, gdzie wiewiórki przychodzą na poranną kawę, jest magiczne. Mimo zmęczenia, czuliśmy się tam, jak w domu. Jakby to miejsce było nasze. Teraz nam go brakuje.
I Muszę powiedzieć, że choć to zaledwie kilka dni wspólnego mieszkania w tym uroczym miejscu to faktycznie stało się ono Naszą własnością
i dziś tego przez cały dzień brakowało...
Tak... Cóż mogę dodać przeglądając wszystkie Wasze pozytywne emocje z tym dniem związane? PO PROSTU BYŁO SUPER!!!
I trzeba powiedzieć sobie jasno, że żal jest tylko taki, że czas tak szybko minął i trwało to zbyt krótko.. Mimo ogólnego zmęczenia i niedospanych nocy BYŁO NAPRAWDĘ WARTO angażować się w to wydarzenie
Korzystając z okazji i tego wpisu, Składam na Twoje ręce
POLLu Najserdeczniejsze gratulacje i pokłony
za to że, wierzyłaś że, to się uda, że miałaś tak wygórowaną ambicję i determinację, aby zadbać o najmniejsze szczegóły i włożyłaś tyle wysiłku i serca aby wszystko było zrobione jak najlepiej
Jak wspomniano już wielokrotnie "Królowa jest tylko jedna"
Ty
POLLu przez Twoje poświęcenie i oddanie w organizację Dnia Paproci, pokazałaś swoją BOSKOŚĆ i MAJESTATYCZNOŚĆ bijąc na głowę wszystkie najgodniejsze nominacje świata. Jeszcze raz wielkie ukłony w Twoją stronę
i po stokroć Wielkie DZIĘKUJE za możliwość uczestniczenia w tym wszystkim od początku, do końca wydarzenia
Dziękuję również
Tomaszowi,
Zenonowi,
Dagusi,
Pikutkowi,
Neli,
Olus]i,
Werze i
Eluni szczególnie
za pyszne ciasta, ciasteczka, kawki i herbatki oraz troskę jak zatroskana mama by Nam niczego nie brakowało podczas tych cudownych dni <3 <3 <3
Ewuni i
Krzysiowi
Dzięki za chwilę pogawędki i dobre słowo, za pokazanie i możliwość przeniesienia się w inny wymiar ogrodowy i piękno jakie stworzyliście. Dziękuję, za chwilę wzruszenia i zaskoczenia bo takich dzięki Wam miałem sporo
Fajnie było móc Was poznać na żywo i móc z wami pracować, rozmawiać i śmiać się bez ustatku
jak również napawać się Waszym wspaniałym i fachowym doświadczeniem, które z pewnością będzie zapamiętane w moim serduchu przez bardzo długi czas <3 Bardzo Wam za Wszystko Dziękuję!
Nie jest łatwo dziękować za tak wiele dni wspólnych prac i bycia razem aby każdy był doceniony. Sporo pewnie jeszcze pominąłem i sporo osób poznałem które nie zostały tu wymienione za co przepraszam i powiem krótko DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSZYSTKO!
I podobnie jak Dagusia czekam na kolejne święto organizowane przez ZielonoZakręconych ;>