Izula ,z moją parą już trochę lepiej .Byłam u Ciebie w gościnie .Piękną figę sobie wyhodowałaś .Tylko Ci pogratulować
Pogodę słoneczną na dziś zapowiadają ,muszę się wziąć z rana ,bo mam borówkę do wsadzenia .Potem to już tylko siedzenie w domu zostanie .
Ale w miarę jest wilgotno i nie muszę z konewkami latać .Dzięki ,żee o mnie pamiętasz
Dorotko ,lilia o którą pytasz jest stara jak świat .Kiedyś nie zwracałam uwagi na nazwy i do tej pory nie znam niektórych
Ewciu dalie do mnie ??? a to Ci się udało
Ja się zastanawiam ,jak by tu się swoich pozbyć
Ale faktycznie pogoda się trafiła świetna do sadzenia .Akurat spokojnie wszystko się przyjęło .Ja też codziennie coś przesadzam ,robię miejsce na kolejne rośliny.Idzie mi to jak krew z nosa ,a w dodatku znowu kuszą mnie róże .Nigdy chyba nie wyjdę z tego różanego uzależnienia
Siberko ,mnie się też zdarzają dalie ,które odchodzą .Tak już pewnie przewinęło ich się przez mój ogród ze dwieście .Teraz zostało kilkanaście i też mam z nimi kłopot .Tyle ,że bardzo je lubię ,bo są piękne .Gorzej potem .Ale już najgorsze do przechowywania ,to są kanny .Zawsze łapią choroby i z tych ,to już całkiem zrezygnowałam .A kiedyś była szalona moda na nie .Pamiętasz ?
Kasiu witaj kochana
Jak tam z robotą Ci idzie ?Znowu szykuje się kilka ciepłych dni ,to jeśli się nie wyrobiłaś,to pewnie teraz zakończysz W ogrodzie pachnie jesienią .Sezon był dla mnie męczący i suchy ,tak że jesień przywitam z radością ,żeby potem znów tęsknić do wiosny
Ewuniu ,za dużo nie odpoczywam ,bo jakoś nie umiem .Ja z tych nerwowych ,nie usiedzę za długo
Jeśli chodzi o ruskie floksy ,to wpisz sobie jakieś ich nazwy ,a wyświetli Ci się ich bardzo dużo .Na przykład floks Dracon ,Vasilisa ,Magic Blue ,lub inne w tym stylu .Jest ,co oglądać .Szkoda wielka ,że nas takich nie ma .Trawa od Ciebie rośnie cudnie