Ewuniu/Nowinko, chce by mój ogród był bardziej wiejski, taki babciny. Mam plany na przyszły sezon, żeby go jeszcze bardziej zwiejścić
Uwielbiam wszelkie płoty oflisowe i pastwiskowe... No tak mam i już
Długo moja mama nie mogła znieść widoku rozczochranych krzewów. W końcu przestała krytykować i jak przyjeżdża już nie marudzi
Krzysiu witaj
Bardzo dziękuję za te słowa. Każdy ma takie miejsce na ziemi, jakie mu odpowiada i jakie sobie sam stworzy. A gdy jeszcze innym się podoba, to pełen sukces
W jesienno zimowych zdjęciach tego nie widać, ale kwiatków kolorowych też troszkę mam. Zapraszam do mojego ogródka jak tylko będziesz miała ochotę
Gosiu sąsiadko witaj
Jak to miło wiedzieć, że i Ty jesteś blisko
Twój ogród jest wypieszczony, zielony, u mnie też dużo zielonego, choć iglaków mało
)))) Poczekam cierpliwie aż będę mogła zajrzeć wirtualnie za twoją furteczkę
Witam Cie serdecznie
zieonajagódko. Takie rozwichrzone ogrody mają swój urok. A wiesz co najbardziej lubię? To, że mogę w każdej chwili położyć się na trawie, na mchu i wdychać zapachy
Niedawno podcinaliśmy brzozy, bo wyrosły już olbrzymie. Gałęzie zrzucaliśmy na jedno miejsce. Zanim kupiliśmy rębak do gałęzi zrobiło się zimno. Teraz tej kupy gałęzi z liśćmi już nie ruszamy, bo mogą tam sobie już zasypiać jeże. Niech tak leży do wiosny. Najwyżej, jak będzie goły placek to się tam trawy dosieje
Kotecki proszę od nas wymiziać