"Alfrida" z radością targa resztki mojego świątecznego wieńca, z którego po kolei odpadają szyszki i gałązki ostrokrzewu. Suszone pomarańcza z powrotem nabrały wilgoci i obwisły. To niewątpliwy znak, ze czas skończyć świętowanie i przejść do rzeczywistości. Dziś zamierzam z resztki makowców zrobić sobie rumowe kuleczki i to będą moje ostatnie słodycze. Musze zrzucić 3 kg po świętach, co nie będzie łatwe bez silnej woli.
Zuza! Tak, widać w nich ogród! Zwłaszcza w oryginalnych zdjęciach przy powiększeniu. zazdroszczę Wam Sylwestra na wsi. Na pewno był fajny! Szkoda, że nie było mrozu i śniegu.
Gosiu! Strasznie mi się nie chciało wychodzić! Ale ja lubię robić wbrew sobie i zdrowemu rozsądkowi!
Dopiero po 2 km, kiedy zaczyna działać endorfina, chce mi się iść dalej. Ale muszę, bo się uduszę! Coś mnie gna!
Elu! Musiałam trochę nakombinować, żeby cokolwiek wyszło. Wiesz,z e wolę jasne i słoneczne zdjęcia, gdzie promienie słońca rozbłyskują wokół rośliny. Ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma. Ciesze się, że podobają Ci się zdjęcia ptaków. Dla mnie to też była radocha. Już tęsknię za słońcem i wyjazdem na ptaki do Słońska!
Aga! Bardzo się cieszę!
Nawet nie wiesz, jak mnie to motywuje! To wszystko jest ulotne i jak ktoś spojrzy, i stwierdzi, że ładne, to niesamowicie mnie to cieszy.
Majeczko! Trzeba być wymagającym wobec siebie, bo trzeba się jakoś całe życie rozwijać!
maja za duże ziarno i ja takich nie lubię. Ale coś tam widać więc pokazałam
Dziś pogoda coraz lepsza. Rano był mordor, ale teraz wiatr przegnał chmury i trochę zaświeciło. Co z tego, jak mnie w domu nie ma!
Verka!
Będę drukować kolejną partię zdjęć ogrodowych i ptasich. Będą w formacie takim jak na wystawę czyli 40x60. Jeśli ktoś czuje niedosyt po wystawie, można zamówić konkretne ujęcie (np wstawiam do wątku paprociowego), to zapraszam! Ustaliłam z Polą, że możliwe będzie (jak znajdą się chętni) zakupienie fotografii na zlocie, gdzie cześć dochodu będzie przeznaczona na potrzeby forum i organizacji zlotu. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt!
Na dziś: