Dagmarko dzięki za piękny wpis i miłe życzenia .Wiadomo ,że ogrodnicy zawsze sobie dobrze życzą ,bo maja w sobie wiele pozytywnej energii ,którą czerpią z natury .Ja swoje roślinki wsadziłam dopiero dziś rano .Nałaziłam się przy tym ,nakopałam ,ale już rosną
Dorotko ,dziękuję
.Niedawno też zawróciłam uwagę ,jak mało jest motyli .Kiedyś ,jak przechodziłam przez ogród ,to aż się od nich kłębiło ,siadały na mnie i wielce się nie bały .Teraz jest ich jedna czwarta ,a o pszczołach to już nawet nie ma co wspominać .Gdzie nie gdzie jakaś się trafi
Środowisko jest zatruwane coraz bardziej ,a ekolodzy wyśmiewani i deklasowani .Tylko kasa się liczy ,a reszta przecież dotyczy dopiero przyszłych pokoleń .Och żebym ja miała wpływ na cokolwiek ,to niektórzy z więzienia by nie wyszli do końca życia
Gieniu ,taki mamy kochana klimat .Nie ma rady
U mnie dziś w nocy było 6 stopni ,aż mi się wierzyć nie chciało .Nie ma się co dziwić ,że rośliny bardziej narażone są na choroby .Nie przejmuj się tak bardzo ,szkoda zdrowia
Gosiu ,niczego nie podeptałaś .Jednym słowem umiesz się w ogrodzie zachować ,zwłaszcza ,że moje ścieżynki wąziutkie
. Zapraszam Cię ,przychodź jak najczęściej
Moniczko wedle opisu ,wszystko się zgadza .Tylko fotka tak nie bardzo .Ale to jest na pewno ta azalia !
Zapach ma delikatny ,prześliczny .Kwitnie wśród liści ,odwrotnie niż inne azalie ,które najpierw mają kwiaty ,a potem dopiero liście .Dzięki Ci ,że się natrudziłaś i dzięki temu moja panna jest nazwana .Po południu wstawię kilka jej fotek ,to sobie wybierzesz ,które Ci będą najlepiej pasowały
Ineczko dzięki za życzenia
Mówię swoim ,ze w pewnym wieku ,to już się urodzin nie obchodzi ,ale nie chcą słuchać