Elu dobra motywacja bardzo jest potrzebna
Nelu dziękuję, powiem Ci że bardzo cieszą forumowi goście, szkoda tylko, że byli tak krótko a i czas bardzo szybko uciekał. Ja bardzo lubię jak odwiedzają mnie osoby, które lubią rośliny, a i ja bardzo lubię odwiedzać inne ogrody.
Danusiu każda motywacja jest dobra, a ja baardzo się cieszę że mnie odwiedziliście, a przecież nie mogłam pozwolić żebyście oglądali u mnie tylko chwasty
Ja do dzisiaj mam jeszcze kilka doniczek do wysadzenia, mam nadzieję, że jutro to w końcu zrobię.
Wiesiu super fotkę zrobiłaś naszej kotce
Gosiu ja w upały też nie miałam ochoty ani siły nic robić w ogródku, a teraz zostają mi tak naprawdę tylko soboty i niedziele bo jak wracam po 16-tej z pracy to nim się w domu co nieco ogarnę to na dworze już ciemno. I ja Mmam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się wybrać do Ciebie i Isi, a Was również serdecznie zapraszam.
Miłko dziękuję
Swietko witaj, cieszę się że Ci się podoba w moim ogródku. Kapturnice rosną u mnie już od 2019 roku i powiem Ci że obecne bagienko to już trzecia wersja, a wiosną muszę je znowu powiększyć bo nie mam już gdzie wcisnąć kapturnic od Wojtka. A gdzie Ty miałaś swoje kapturnice, rosły w gruncie czy w doniczkach.
Dziewczyny prawdę mówiąc to w tym roku przez całe lato ciągle były upały i w ogródku niewiele chciało mi się robić a odwiedziny ogrodników to zawsze dobra motywacja do pracy, bo przed odwiedzinami trzeba choć troszkę chwastów się pozbyć a po odwiedzinach i dobrych słowach człowiek dostaje kopa do działania, bo fajnie jest jak komuś nasza praca się podoba. Ja bardzo lubię spacerować po ogrodach, każdy jest inny i każdy jest na swój sposób ciekawy, a w tym roku udało mi się kilka takich ogrodów odwiedzić i w zimie postaram się Wam te ogrody pokazać. Jeśli ktoś będzie chciał mnie odwiedzić to z przyjemnością zapraszam.
A w ogródku kwitną jesienne krokusy
skalnice od Wojtka
Tinka
Twinky
i kilka ogólnych