Gosiu, normalnie możemy założyć kółko krawieckie
a przynajmniej wątek
Efko, ale, zgodnie z naczelną zasadą ogrodników optymistów, dopatrzmy się w tym procederze pozytywów
Producenci szyją pościel za dużą, którą łatwo zmniejszyć. Byłoby gorzej, gdybyśmy z dwóch małych poszewek musiały sztukować jedną większą
Krzysiu, niby woda to życie, ale wiesz, nieodpowiednio lub w nadmiarze zastosowana to także śmierć...
Czas pokaże, które rośliny tolerują jej nadmiar.
3 jabłonki, które latem musiałam podlewać, bo rosną na podwyższeniu, być może tym razem przeżyją zalanie. Grusze już pokazały, że zniosą wiele... Tylko mojej jedynej śliwy nie jestem pewna, bo mam ją dopiero 2 sezony. Wszystkie poprzedniczki wypadały
Podobnie jak wiśnia i czereśnie
Prześcieradła bez gumek? Never! Ten wynalazek musiałabym podnosić każdego ranka z podłogi, a chłopstwo spałoby na gołych łóżkach
Rekordziście zdarza się nawet czasem budzić bez prześcieradła z gumką
Ja wiem co Ty ręcznie z igłą potrafisz zrobić
Ja aż tak cierpliwa nie jestem
Iwonko, gdzie można trafić na takie pozłacane i z korbką "znaleziska"?
Cudo!
Na takim zabytku to i nie wypada
bele czego zszywać
Edytko, forum tak działa na człowieka, że chwyta się za rzeczy, o których nigdy nie pomyślał nawet
Teraz, nie dość, ze mam maszynę, która prawie sama potrafi zrobić 100 rzeczy, w tym przyszywać guziki i wszywać kryte zamki do spodni
to jeszcze będę się rozglądać za maszyną z korbką
Działka gliniasta z naturalnym odpływem wody to dokładnie pół biedy... Ja mam więcej, bo całą biedę