Wiesiu ,to jest ten sam kot ,którego mam w awatarku .Rozbójnica nie z tej ziemi ,bo i nawet po ziemi mało chodzi .
Wszystkie okoliczne budowle i drzewa są jej
Gosiu dzięki Ci serdeczne
zimno u mnie bardzo to chociaż te fotki ciepłe
Dana ,no to się ugościłaś
ja siedziałam w domu ,a goście razem ze mną .Ale też było fajnie .Tylko ta pogoda wkurza mnie na maxa .
Ewcia ,a ja straciłam kilka .Mam nadzieję ,że chociaż ta malutka się sprawdzi .Jeśli chodzi o namiary ,to ja wpisuje w gogle wierzba boydii Włoclawek i między innymi wyświetla się ten sklep internetowy .Przyznam ,że długo jej szukałam i już nawet straciłam nadzieję .A teraz tylko niestety trzeba czekać
Inuś ,kocurek to w każdej chwili wygląda drapieżnie ,no może za wyjątkiem kiedy śpi
Żanetko u mnie taki sam ziąb ! Wieczorem zakrywam niektóre rośliny ,a rano odkrywam .Niektóre mi zmarzły i martwię się ,że na zawsze .Co za klimat ,kurczę !
Majeczko u mnie śniegu nie ma ,może gdyby napadało to byłoby lepiej
Pogoda zgniła ,więc prace na ogrodzie całkiem odpadają .Zła jestem ,jak wszyscy diabli .
Ewcia ,ja też lilii nie nakrywałam i wydaje mi się ,że chyba nie zmarzły .Nawet nie dałabym rady ponakrywać wszystkiego , bo mam je po całym ogrodzie rozrzucone .A robinia zmarzła ,a mnie nawet nie przyszło do głowy
żeby trochę agro na nią narzucić .Na przyszłą wiosnę będę mądrzejsza ,jeśli oczywiście bidula przeżyje
Gosiu ,tak po cichu to i ja liczę ,że zimnych ogrodników już nie będzie . Stanowczo to już by było za dużo .
Opadów śniegu u mnie nie było ,deszczu zresztą też mało ,jak to u mnie .Konewki już stoją na warcie