Miłka irysy w balii dopiero pokazały czubki ale te w gruncie i słońcu oszalały... a na które cyklameny miałabyś chętkę? może coś się uda uszczknąć..
Wiesiu oj tak ... w słońcu i z białym na głowie kolorowe kwiatki wyglądały wyjątkowo fotogenicznie
Majka o sekatorach ze stali japońskiej to nie słyszałam
ciekawe czy rzeczywiście nie trzeba ich ostrzyć
Edyta jak śpi jak Ci ciemierniki kwitną... widziałam
chyba, że to nóweczki
Olusia w takich okolicznościach przyrody to sie nawet za bardzo starać nie musiałam
Kwiatki same pozowały...
Nelu może Twój potrzebuje więcej czasu żeby się zadomowić
Mój Satami też ma sporo paczków ale on już druga zimę rośnie... ale Schmeterling posadzony rok temu latem... i tak zapączkował
Rośliny przeważnie w pierwszym sezonie po posadzeniu słabo kwitną... chyba posłużył my wyjątkowo mokry, ostatni sezon
Tomek oj zaskoczenie było rzeczywiście piękne, ale z robota jestem jeden dzień w plecy. A przy mojej weekendowej robocie to bardzo dużo. No ale co zrobić taki urok ogrodu na odległość. Zrobić co sie da, a reszta nie zając nie ucieknie
Maryś może tak być, że wyżej i bliżej słońca
chociaż wolałabym żeby te kwiatuszki trochę zwolniły ... dopiero 21 będę w ogrodzie i krokusy pewno już będą po kwitnieniu
może przynajmniej jakieś pszczoły będą miały pożytek
aaaa pszczoły... zapomniałam się pochwalić co moje dziecko przytargało do domu, teraz leżą mi w lodówce miedzy warzywami, oczywiście w pudełku
160 larw pszczół murarek wygląda tak