Dzień dobry wszystkim
sorki ,że teraz dopiero odpisuję ,ale nerka zrobiła mi rozpoczęcie sezonu Spędziłam upojne chwile pod kołdra z termoforem na plecach .Dziś już trochę lepiej ,ale chyba jeszcze nie wyjdę do ogrodu .Wczoraj rano przyjechał do mnie floks Butonik oraz karłowa brzózka Golden Treasure .Musowo był sadzić ,bo u mnie już kolejka roślin w doniczkach czeka
Sławciu ,mój ogród jest formalnie nieformalny ,czyli rabatki są formalne ,ale to co na nich to już niekoniecznie .Wychodzę z założenia ,że on jest mój i dla mnie .A czy to się komuś podoba ,czy nie to nie jest dla mnie ważne .Rośliny kwitnące kocham bardzo i zawsze na nie czekam .Ty też masz fajnie spacerując sobie gdzie chcesz pośród roślin .Takie podejście daje nam wiele radości
Gosiu u mnie mało oznak wiosny ,bo ogród jeszcze zasypany .Ale ogólnie to i tak za chwile buchnie wszystko na raz .Podobno w kwietniu ma być lato
Byleby tylko w maju mróz nie wyskoczył
Aneczko witaj kochana ,niedługo się doczekamy
Elciu dziękuję Ci bardzo
Kawka z Tobą to czysta przyjemność
Ja też mam zawsze kłopot z wybieraniem rodków .
Najchętniej ,to kupiłabym większość ,ale co z tego .Co roku myślę ,że to już koniec z takimi zakupami ,a tylko wiosna przyjdzie to od razu jakoś myślenie mi się zmienia
Kasieńko ,miło że zaglądasz
.Na pociechę powiem Ci ,że i ja zaglądam do Ciebie .Mniej więcej wiem ,co u Ciebie .Szkoda ,że nie masz tu wąteczka swego ,no ale rozumiem ,żeś dziewczyna zapracowana i nie dasz rady z dwoma .Zatem musi być jak jest
Joasiu ,witaj serduszko
Mnie też już tęskno do tego wszystkiego
ale i tak już wiosnę czuć w powietrzu .U mnie ptaki tak się dra ,ze aż się boje ,że się zaksztuszą
dziękuję .
Inuś no to mi przykro ,że oko nie doszło całkiem do zdrowia ,no ale mogło też być gorzej.Trudno ,cieszmy się tym ,co nam jeszcze dobrego zostało
Kalmio dzień dobry
U mnie pochmurno i kropi ,ale już mnie to jakos tak nie przeraża .Chce mi się iść do ogrodu i sadzić ,sadzić i sadzić .Ale niestety ,najpierw setka róż czeka do przycięcia ,rozkopcowania i nawożenia ,a potem dopiero reszta przyjemności . A jakie rodusie kupiłaś ?
Krzysiu ,co do fotek to trzeba sobie jakoś radzić
Dobrze ,że nikt nie widzi mojej jogi w trakcie
Gosiu witam ciepło
Oczywiście ,że zapraszam Cie do spacerów po moim ogrodzie .Ja z kolei zachwycam się Twoim porządkiem
Danusiu i mnie też przymrozki chodzą po głowie .Taki mamy klimat ,że wszystko jest możliwe
Dzięki za miłe odwiedziny
Verciu cały Twój charakter składa się z pogody ducha
Takich kobitek powinno być więcej