Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT: A Nowinka wciąż w ogrodzie

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/20 21:41 #54625

• Danusia
  • Danusia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 22620
Ewuś wiem że byłaś ale czekałam z odwiedzinami aż otworzysz furtkę vishenka
Danusia

Człowiek jest kowalem swego losu.Może dlatego znajdujemy się tak często miedzy młotem a kowadłem. HORACY
Moje małe szczęścia i porażki
WIZYTÓWKA
Temat został zablokowany.

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/20 21:59 #54627

• Nowinka
  • Nowinka Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 5600
Ewciu na wiosnę ,to już wszystko jest inne .I robota w rękach się pali ,tylko potem gnaty wszystkie bolą jak piorun wink-3

Verciu ,wiem żeś kobieta pracująca :zdrowko ale za to jakie efekty :jupi

Danusiu furkę musiałam otworzyć ,bo już w końcu wielka pora na to .A dziś akurat świetna pora na to :na_ucho
Za tę wiadomość podziękował(a): VERA, zanetatacz

--=reklama=--

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/20 22:49 #54643

• majek2106
  • majek2106 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 1276
Witam i gratuluje tak kwitnącego ogrodu !
Przeczytałem że masz takie same podejście do ogrodu jak ja polewkamax
U mnie to jeszcze trochę dziwniej bo ścieżek brak to muszę uważać po czym depczę.
Zobaczyłem że kochasz wszystkie rośliny które kwitną ja szczególnie lubię azalię !
Czekam na sezon ich kwitnienia i na nowe fotki :)

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/20 23:21 #54648

• Margo2
  • Margo2 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 9985
No tak, pierwszy dzień wiosny, mus było furtke uchylić
Mam nadzieję, że powoli ogarniasz ogród.
Pisałaś, że u Ciebie mało oznak wiosny, ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć :)

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 00:04 #54655

• annawu
  • annawu Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 1138
Ewuniu witam wiosennie i czekam na wiosenne kwiatuszki :)
pozdrawiam Ania

zapraszam do ogrodu

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 08:49 #54670

• Elżbieta
  • Elżbieta Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 7085
Witaj Ewuniu :buziak dobrze, że zdjęłaś kłódkę będziemy mogły razem napić się kawki w Twoim raju. :zdrowko
Ewuś Twoja wiedza na temat roślin jest tak rozległa, że za każdym razem kiedy Cię odwiedzę, dowiem się czegoś nowego, ciekawego.
Pooglądałam wszystkie ostatnio wymienione przez Ciebie różaneczniki. Nie mogłabym się zdecydować który, gdybym musiała wybrać think:
Pokazuj swoją wiosnę, na pewno coś znajdziesz, tym bardziej, że zdjęcia robisz cudne. :tup
U mnie na razie pochmurno i mokro, planowałam rozrzucić resztę kompostu, bo wczoraj już nie dałam rady.Życzę duuużo :slonko :slonko :slonko
Ostatnio zmieniany: 2017/03/21 08:50 przez Elżbieta.

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 09:10 #54673

• Kasionek
  • Kasionek Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Otrzymane podziękowania: 45
Ewuś i ja przybiegam ,aby zajrzeć za furteczkę.Stęskniłam się i Twoje milczenie trochę mnie niepokoiło.Ale jesteś cała i zdrowa.Będę zaglądać Kochana, może trochę mniej pisać...
Uchylaj furteczkę szeroko już czekam na zdjęcia i pogaduszki.

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 10:47 #54684

• Yooaśka
  • Yooaśka Avatar
  • Wylogowany
  • Złoty forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 259
Jestem oczarowana Twoimi kwiaciorkami :slonko
ckno mi już za słońcem :)

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 11:17 #54692

• Nowinka
  • Nowinka Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Za tę wiadomość podziękował(a): Amarant, edyta, Krzysia, VERA, chester633, Ness, Elżbieta, jugo, jolifleur, zanetatacz ten użytkownik otrzymał 1 podziękowań od innych

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 11:39 #54698

• inag1
  • inag1 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 2352
Ewa, tego właśnie mi brakowało. Twoich kapitalnych zdjęć. :) Wiosna u Ciebie na dobre już się zagościła. Pączusie na gałązkach już spore. Piszesz, że co nieco boli po gimnastyce ogrodowej.Teraz tak pewnie wszyscy mamy po zimie. Trzeba rozruszać gnatki. :lol:
Pytasz o moje oko. Jest bez zmian , tzn. jak pomyślę ,to kropy widzę . A jak jestem zajęta czymś innym, to mózg wyłącza ich widzenie. :) Tak już będzie i oby nie było gorzej. Dziękuję, że myślisz o mnie. :buziak
Pozdrawiam- Ina

Ogród Iny

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 12:37 #54709

• Kalmia
  • Kalmia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 5713
Ależ ładnie zdjęcia i takie ... wiosenne :)

Widzę, że już nabyłaś, Ewo, pierwsze rodki. Fajne odmiany. Ja też wczoraj 2 rh kupiłam w Auchanie :)
Nie mogę teraz się weekendu doczekać żeby je posadzić :) No i dziś już pogoda u nas lepsza, dużo cieplej się zrobiło. Wiosna nadchodzi! A właściwie już nadeszła :)

:slonko :slonko :slonko

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 18:26 #54758

• Krzysia
  • Krzysia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 7568
Ewo :buziak zdjęcia cudne, chyba siedząc na ziemi albo leżąc je robiłaś, ziemia jeszcze zimna, podkładaj coś sobie, żebyś wilka nie złapała :diabelek .

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 20:05 #54795

• jugo
  • jugo Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 16355
Ewo masz fantastyczny ogród,tyle kwiecia,iglaków nawet hosty.
Super. Zdjęcia mnie urzekły flower
Pozwolisz że czasami będę zaglądać.

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 21:22 #54838

• Danusia
  • Danusia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 22620
Ewuś ale śliczne fotki i pięknie wiosna już u Ciebie startuje u mnie pigwowiec jeszcze nie ma tak dużych pączków a na berberysach też jeszcze nie dojrzałam dereń jadalny ma siostra żeby tylko przymrozki znów kwiatuszków nie załatwiły.Pozdrawiam vishenka
Danusia

Człowiek jest kowalem swego losu.Może dlatego znajdujemy się tak często miedzy młotem a kowadłem. HORACY
Moje małe szczęścia i porażki
WIZYTÓWKA

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/21 21:30 #54844

• VERA
  • VERA Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 25402
Ewuś - Twoja wiosna już się rozhulała na całego flower
Zdrówka i dużo słońca :buziak

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/22 08:46 #54896

• Pamelka
  • Pamelka Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Otrzymane podziękowania: 86
Ewuś obejrzałam Twoją wczesna wiosnę, tchnęła energię :woohoo:
Buziaki :buziak

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/22 08:53 #54900

• takasobie
  • takasobie Avatar
  • Moderator
  • Otrzymane podziękowania: 48236
Chciałam Cię zapytać, czy owocuje Ci dereń jadalny? Mojego mam dość długo, czwarty sezon kwitnie, ale nadal nie mam owoców. W sumie mam dwa derenie, ale ten drugi w ogóle nie kwitnie :nie_wiem
Zachęcam Cię do wzięcia udziału w konkursie! Piękne robisz zdjęcia! Te przebiśniegi - miód!
Ostatnio zmieniany: 2017/03/22 08:53 przez takasobie.

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/22 08:59 #54903

• Dagusia
  • Dagusia Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 7063
Witaj Ewuniu ciesze sie ze otwarłaś już furteczkę ogrodu,czy u Ciebie pada jak u nas nosa nie można wychylić za okna.
Kwiaty piękne,pozdrawiam :przytulam

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/22 09:09 #54906

• edyta
  • edyta Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
  • Otrzymane podziękowania: 17301
Ewo, Twoje zdjęcia są po prostu genialne recourse . Ja odłożyłam swój sprzęt do szuflady gwizdac . Za dużo mam chwilowo innych rzeczy i nie jestem w stanie zabrać się za naukę fotografowania :mur .
W życiu nie chodzi o to, żeby przeczekać burzę. Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
Pozdrawiam,
Edyta
Kamienne ścieżki wśród kwiecistych rabat

A Nowinka wciąż w ogrodzie 2017/03/22 09:17 #54908

• Nowinka
  • Nowinka Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forowicz
Dzień dobry wszystkim :slonko sorki ,że teraz dopiero odpisuję ,ale nerka zrobiła mi rozpoczęcie sezonu Spędziłam upojne chwile pod kołdra z termoforem na plecach .Dziś już trochę lepiej ,ale chyba jeszcze nie wyjdę do ogrodu .Wczoraj rano przyjechał do mnie floks Butonik oraz karłowa brzózka Golden Treasure .Musowo był sadzić ,bo u mnie już kolejka roślin w doniczkach czeka :tup

Sławciu ,mój ogród jest formalnie nieformalny ,czyli rabatki są formalne ,ale to co na nich to już niekoniecznie .Wychodzę z założenia ,że on jest mój i dla mnie .A czy to się komuś podoba ,czy nie to nie jest dla mnie ważne .Rośliny kwitnące kocham bardzo i zawsze na nie czekam .Ty też masz fajnie spacerując sobie gdzie chcesz pośród roślin .Takie podejście daje nam wiele radości :hejka

Gosiu u mnie mało oznak wiosny ,bo ogród jeszcze zasypany .Ale ogólnie to i tak za chwile buchnie wszystko na raz .Podobno w kwietniu ma być lato :zielony Byleby tylko w maju mróz nie wyskoczył :nie_wolno

Aneczko witaj kochana ,niedługo się doczekamy :przytulam

Elciu dziękuję Ci bardzo :przytulam Kawka z Tobą to czysta przyjemność :kibic Ja też mam zawsze kłopot z wybieraniem rodków .
Najchętniej ,to kupiłabym większość ,ale co z tego .Co roku myślę ,że to już koniec z takimi zakupami ,a tylko wiosna przyjdzie to od razu jakoś myślenie mi się zmienia zwyc

Kasieńko ,miło że zaglądasz :buziak .Na pociechę powiem Ci ,że i ja zaglądam do Ciebie .Mniej więcej wiem ,co u Ciebie .Szkoda ,że nie masz tu wąteczka swego ,no ale rozumiem ,żeś dziewczyna zapracowana i nie dasz rady z dwoma .Zatem musi być jak jest :na_ucho

Joasiu ,witaj serduszko :przytulam Mnie też już tęskno do tego wszystkiego :slonko ale i tak już wiosnę czuć w powietrzu .U mnie ptaki tak się dra ,ze aż się boje ,że się zaksztuszą wink-3 dziękuję .

Inuś no to mi przykro ,że oko nie doszło całkiem do zdrowia ,no ale mogło też być gorzej.Trudno ,cieszmy się tym ,co nam jeszcze dobrego zostało :zdrowko

Kalmio dzień dobry :witaj U mnie pochmurno i kropi ,ale już mnie to jakos tak nie przeraża .Chce mi się iść do ogrodu i sadzić ,sadzić i sadzić .Ale niestety ,najpierw setka róż czeka do przycięcia ,rozkopcowania i nawożenia ,a potem dopiero reszta przyjemności . A jakie rodusie kupiłaś ? :mniam

Krzysiu ,co do fotek to trzeba sobie jakoś radzić 2smiech Dobrze ,że nikt nie widzi mojej jogi w trakcie 2smiech

Gosiu witam ciepło :przytulam Oczywiście ,że zapraszam Cie do spacerów po moim ogrodzie .Ja z kolei zachwycam się Twoim porządkiem :zdrowko

Danusiu i mnie też przymrozki chodzą po głowie .Taki mamy klimat ,że wszystko jest możliwe think: Dzięki za miłe odwiedziny :na_ucho

Verciu cały Twój charakter składa się z pogody ducha :kocham Takich kobitek powinno być więcej :przytulam
Za tę wiadomość podziękował(a): zanetatacz
Moderatorzy: Efkaraj
Czas generowania strony: 0.199 s.